Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto majstore ne napustis EU kao Velika Britanija? A ne mozes zbog pajkica,da daaa.Inace bi opet prodavali sir i gvozdjuriju po ex Yu...Eto koliko ste mocni i jaki.
Isto kao i Srbija. Puna im usta Rusije a 90% para slijeva se iz EU...
je li tko procitao clanak?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isus Krist nikada za svoga života nije kročio na tlo Europe. Te priče o kršćanskoj Europi ne piju vode.
Kako molim
Ako cemo toliko cjepidlaciti, nije niti jedan poslanik krocio na evropsko tlo, ali to ne znaci da je Evropa politeisticka i da se stanovnici Evrope klanjaju kipovima. Drugi je par rukava sto ovaj potomak Huna sebe vidi kao nekog zastitnika krscanstva, a ustvari je niko i nista
ovaj isti dodik.
ovom treba blokirat novce iz fondova vidite da covjek lose zivi bolje mu bilo pod ruskom cizmom pa nek se vrne najgori politicar
Cojk pametno zbori sto se tice rata i ekonomije, jos kad bi bio malo manje rasista i nacionalista
Pitam se zasto Evropa trpi ovog ublehasa
Ti se pitaš
Kako neko u danasnje vrijeme mo,e izjaviti krscanska evropa? sta ostali treba da rade? Da ste toliko krscani i napredni ne bi dozvolili Gazu, ne bi dozvolili Srebrenicu, ne bi dozvolili ni jedan jedini rat na svijetu, kao i ostale religije
Ovaj ima stockholm sindrom + bezobrazno licemjerno ponasanje + voli novac i kriminal. Taj voli EU, znaci voli novac. Da mu je toliko stalo do njegovi rijeci, davno bi napustio EU. To ti je isto kad SDA kaze, ima posla za sviju, sta ce vam Evropa.
Ma šta nam to napriča Sorošev student...
jednostavno rješenje... samo izađete iz unije.. isto kao velika britanija.. ali za razliku od VB vi ćete opet prodavati dušeke po dalmaciji i ići na more moskvićima i škodama iz 70-80 godina... da, evropa ima problem, a to su nacionalisti i wanna-be diktatori poput orbana, ili onog poljaka što su ga smijenili... barem poljaci kisu panglu kao mađari...
Živjeli Romi Mađarske
Slika i prilika EU. Putinov trojanski konj u srcu EU!
Kako se odmah aktiviraju komentari protiv Orbana. Ne čudi jer je čovek za čistu kršćansku Europu kao i velika vecina koja ce biti sve veca.
Nadam se da ce onaj koji je sve ovo stvorio doci pameti. Nadam se... Vi ste zle misli koje predugo vladaju njegovim umom. On je bolestan. Nadam se da ce ozdraviti i da cu dozivjeti dan u kome postoji samo tisina. Tad ce vidjeti sta je dozvolio sebi bio, kad rane zemlje pogleda. Izgrizenu parazitima koje je pustao da se kote i gomilaju u ekstazi njihove prljavstine. Svi ste vi zajedno, nista drugo do njegova bolest.
Čekaj kakim.
Ovi ekstremne patriote desnicari svugdje isti, eto je Urajina napala Rusiju pa se jadna Rusija brani, proces migracija niko nije zaustavio a javlja se posto je bogata Evropa imala svoje kolonije i na osnovu toga je taj tvoj krscanski svjet tako bogat, sada ti isti dolaze po svoje barem da rade kod svojih kolonizatora jer ih u ih takvi kao ti napravili siromasnim i gladnim.
Haj ba pridruži se zajednici nezavsnih republika, oni ce te paziti i maziti