Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je dubioza da odrzi koncert?!?!
GLAVNI REVIZOR POTVRDIO: Trojka je Federaciju BiH od suficita 200 miliona maraka dovela u deficit od 536 miliona za samo 12 mjeseci
Neka Nermin Niksic ima 1,6 mil. za limuzine njemu Tuareg, ministrima Tuareg i Arteon, a za penzionere , za njih će biti oko 6KM povećanja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne daj bože biti penzioner u BiH. Pogotovo ako je najniža penzija. Dok režije riješiš i ako moraš lijekove platiti... kriza nula.
Šta je sad Konakoviću, Nikšiću, Forto, Hadžifejzoviću, Faruk Hadžiću, Ivana Marić, otkud sad ovo, zar nije sve med i mlijeko, nije SDA u vlasti, pardon samo nek nije SDA makar bilo gore i evo gore je
EVO opet onih ZA KOJE ĆETE ponovo GLASATI - ovčice moje bosanske - Zaslužili su :)
Redzo se mjenja ko vreme
hahah 4 penzionera :D
Bice vam bolje poslje izbora, bicete bogatiji za kilu kafe i kilu secera.
EVO opet onih ZA KOJE ĆETE ponovo GLASATI - ovčice moje bosanske - Zaslužili su :)
Glasali ste za ove nametnute, i neka vas na protestima. Novalic vam nije valjao,iako tada niste imali potrebe izlaziti na proteste. Nekoliko puta po 100 KM plus povecanja. Al vama odgovaraju ovi, jos ako se prosiri Covid pa dodjemo u istu situaciju onda ocekujte od ovih da nema penzija jer su nas vec zaduzili vise nego Fadil u Covidu.
Ništa od ovoga, piši propalo, žešći šupljak.
izdrzite jos malo,necete dugo
Penzioneri ZOVITE bivšeg dir. Domova zdravlja Abel Baltica(SDP), da VAS malo POGURA, jer na koruptivnom snimku njegov vozač govori KANDIDATU ni B ti pomoć ne moze, samo Abel može. Sve to govori kandidatu kojeg su kasnije zaposlili za vozača hitne! Pitajte GDJE Sead Škaljić(sad član SDP) što je zajedno sa Jasminom Skorupanom bio proglasen od strane SDP kao jedan od glavnih KRIVCA sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika!
SDP-epv izborni Slogan je NASTAVLJAMO ODGOVORNO?! Kako se to zove kad nakon koruptivnog SNIMKA stavite smijenjenog bivseg dir. Domova zdravlja Abela (SDP) na IZBORNU LISTU za općinu Novi Grad pod rednim Brojem 1 - Nosilac izborne liste za općinsko vijeće Novi Grad!? Jel to OVO I ONO u skladu sa vasom FLOSKULOM i izbornom porukom " NASTAVLJAMO ODGOVORNO"? P.S. Dotakli.ste POLITIČKO DNO !
Celic, Sapna, Zivinice, garnizoni SDA lideri krezube BH, i opet 40 ljudi, taj Zrak je SDA urnisala kao i sve ostalo.
Jesu naspanovali ovu umjetnu inteligenciju cim ukucas veliko slovo B odmah ti izbaci vrijedjanje.
sramota da je penzija 600 km koliko li vec. Struja poskupila, grijanje dok plate ljudi lijekove nemaju doslovno za hljeba
Podrška NECE IZOSTAT, jer ste vi za Nikšića NAZALOST samo LIVADE I PAŠNJACI! Zalosno je i tuzno raditi 30-40god za SISTEM koji te po stare dane dovede u kategoriju SOCIJALNOG SLUČAJA! Većinu koja ostane da radi u ovoj zemlji i za ovakav KRIMINALAN SISTEM ista Sudbina ČEKA!
Dobro je nama kakav smo narod najugrozenija populacija a doslo sakica penzionera. Nikad mi necemo naprijed kao drustvo izgleda da se u BiH dobro zivi pogotovo penzioneri.
Prvo vi izbacite iz sindikata i udruzenja politicke pijune tj predsjednike predstavnike i ostalu bagru koja radi po nalogu politike a ne ono sto im je zadatak. Da sindikati i udruzenja cute na rasipanje drzavnih para vec 30 godina je van svake pameti i dokaz za cije interese zapravo rade
15 godina cekate a Fadil odrapi dva mandata i niste se culi.
Fadil je dizao penzije, i to u više navrata. Problemi penzionera su eskalirali kada je ponovo na vlast došao Nermin Nikšić, kao i prošli put prije 10 godina.