Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanović po cio dan boravi na privatnoj klinici a Opština i njegov nerad u Opštini je posebna priča. Zaista jedan oštapler kojem plata načelnika, vozilo i ostali benifiti nisu mrski, dapače sve uredno koristi još koji mjecec Tanoviću pa letiš.
Hasan Tanović je u opštini ukinuo šalter za šehidske porodice i skoro sve prednosti koje su imali, šta je ovo sad? Ako se misli na ovome oprati, da Bog da i on nekad sretan bio
Ja mislim da drugačije ne bi sredili taj dio između općine i robota aj se operi ko ispred predsjedništva kad su udarali ploče od miliona ovako ugodno sa korisnim Al ne konontam ovo ukopavanje i tolike stepenice invalidi i ljudi koji voze bebe u kolicima dobro možda malo slika Al tako djeluje
Svim borcima borački dodatak,koji bi se isplaćivao uz penziju.
Imamo dosta spomenika,svi znamo sta nam se desilo,malo povedite racuna za prezivjele i sakate borce,dajete im na mrvice,za pocetak boracki dodatak ljudima koji su pusku nosili i krv prosipali,to je prioritet svih prioriteta.
Tanoviću, prekasno si se sjetio, imaš mandata još tri mjeseca, a onda ć a a o o, prespavao si četiri godine.
Previse je spomenika u gradu da polahko gube znacaj.
Previse je i pocinjenih zlocina...