Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Plenkovic se prosetao Bosnom i Hercegovinom i Sarajevom, ispade Milanovic mis mekinjas.
pa vidiš na njemu da kad bi se rodio ko ker bio bi zlatni retriver
Na šta spade Milanović... Sprdnja
Samo se vi tucajte ..ali ostavite BiH na miru!!!
Presjednice samo oštro i britko naprid. Imaš podršku Hrvatskog naroda kao niko do sada. HR-HB
Majmun.Toliki ratni zličinci hodaju slobodno po BiH niko da ih ubije a jedan psihopata se boji doći u BiH.
Ovi se karaju. Čovke u sredini prima ga u pakšu od Zokija a Plenki mu ga zabio u grkljan.
Cibuljicavo prase. Bolje da te otac na storu izdrko.
Shjoj Plenkija kakvo spuštanje.. Svaka čast na snalaženju dobro mozak radi
Koliko stranih sluzbi vršljaju po Bosni? Zar mislite da mu nisu dali mig? Niko, ama baš niko iz svijeta politike nije Milanoviću poslao packu radi genocida i što je pravio dinstikciju o broju žrtava ne umanjujući Srebrenicu. Samo se tkzv Bošnje propinju na zadnje noge i pokušavaju izjednačiti 8 iljad žrtava sa milion.
ОРБАН УЗ ДОДИКА: Мађарска ће уложити вето у случају да ЕУ покуша да уведе санкције - Разговарајте са Србима!
Hrvatska ima problema. Predsjednik im nije baš "citav". Uzasan pristup prema ljudima. Prenapuhan. I nema politicku kulturu. Jako je negativan. Uzas.
Kretena će uskoro svak živ kharat, kolko je zao i plitak.
🤣🤣🤣🤣🤣
Pošli uzoriti kroatisti da sastave opću i sveobvezujuću moralnu povijest miteleuropskog civilizacijskog kruga. Odmah udarili na Jasenovac i spetljali se. Odlučili netom da ipak ne pišu moralnu povijest nego da govore samo o domovinskom ratu, dragovoljcima i obrani. Sveobvezujuća povijest ne pominje – niti pamti – NDH, UZP na Kamenjaru, kao ni bombardiranje Starog mosta. Samo uzorite i domobranske teme. 😆
Udruzit ce se juzni planinski medved i rimska gorila sa obale mora. I jedna i druga zver ce se razboleti u jesen 2022, dobice rak sypkovog creva. Lecit ce se bezuspesno i umreti 2023.
Ne znam kad je Kolinda to radila na stetu hrvata u BiH nesto pa je docekana kao kraljica u sarajevu dok nije pocela budalesati o mudzahedinima nesto van pameti, pa i josipovic, o mesicu da ne govorim
E narode kako si glup nista ne vidis, kako ga je Plenkovic preko obavjestajne agencije laznim izvjestajem sprijecio da dodje hrvatima u BiH da si ne dize rejting.Plenkovic dosao, paradirao, imao lijepe geste, uspjesna posjeta svim lokacijama a ovaj ne moze da prismrdi.To je carlama.