Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, ako imas imalo samopostovanja i m*da kojih dosad nisi imao, ono za Dodikovu pjesmu koja ide "Nema te vise Alija, oce moj" ne trebas halaliti. Ako se opet budes talio sa Dodikom naustrb svog naroda i za saku glasova ili uhljebljenja rodjaka u drzavnim firmama, onda najbolje skrati sebi muke jer nisi nizasta.
Botino, SDAovska, smiri se. Ujkan ti je tata koji te napravio. Ja sam hvala Allahu musliman, Bosnjak, nesto sto se za vas SDAovce ne moze bas reci. Sikter.
Sve i da je prodao Srebrenicu za Sarajevo, nije ih on ubio nego vi, Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vidi Genjca uhljeba. Najveci uhljeb od perioda kralja Tvrtka I. pa do Bakira Izetbegovica
Istaknuti clanovi su Bakir, Halid Genjac, Haris Zahiragic, Nedzad Brankovic... 😂😂😂😂😂
Ako i dalje budu vrijedjali Dodika i RS, moze se dogodit da im Dodik uvede zabranu u RS.
Pa zar nije istaknuti clan stranke Bisera Turkovic veliki minus zali boze a sofra garant dobra
Genjac ušao u parlament u doba Reagana i samo ga Bakije mogu iznijeti.
A gdje je zastava sa ljiljanima? Po kojem osnovu je ovaj Bakir neki vodja? Samo zato sto je sin Alije. Zar nema niko bolji u Bosnjaka da vodi najvecu stranku, jer ovaj se ne cini kao najbolji izbor
Istaknuti clanovi LOL :)))
Najbitnije je da je Genjac tu.....citav zivot na drzavnim jaslama...jebem te zivote.....
evo narod skace od srece plate idu na 2000km ,nafta na 1,5km,moci ce mo zube pravit na knjizicu,struju,vodu,grijanje,telefon i komunalno ce se placati certifikatima,a nezaposleni ce biti oslobodjeni....samo da bakir i sda zavrse sastanak,e moj narode sve dok ovi budu na vlasti nama je gladni i bolesni mrijeti,jedino preklinjite ameriku da dovede svoje pravosudje da se ovi krvnici nase djece smjeste u celije uz oduzimanje imovine
vidi bakira "zaboravio" ponijeti ljiljane..trezorski patriota
Jao sta vam Bake radi i to u centru Banja Luke. Pa znate li vi kad bi vam on dozvolio da odrzite sastanak SNSD-a u Holideju, nikad..
Neka vas, ne vraćajte se.
E Bakire zecu ovaj ti proziva babu u sred predsjednistva, a ti sutis ko mutav. Imas li ti sad gefufne malo njemu prozvati mamu? Nemas!
Koliko sastanaka imaju slabo su i plaćeni....
Čekamo prvi pucanj da vidimo ko će ostati. Dodo kaže da nema rata i da sve što traži da je u okviru Države Bosne i Hercegovine, nema secesije i tako se sada na iglene uši izvukao, Što se tiče vrijedjanja "Nema te više Alija","Arlaukanja hodža","Upokojeni Eshdaun" to sve govori o kakvom se čovjeku radi.Dakle ljudi, uljite puške u podrumima, jer ako su EU i svijet dopustili da se ovakav ražmaše tu nešto jako smrdi. Znači samo u se i u svoje kljuse se treba uzdati.
Kako je ovo providno, sad se našli u BL esdea poltroni, bljak. Još malo pa ćemo vas pomesti aBda.
Ako mu Bakir ode na sastanak to je izdaja, ako imaš imalo samopoštovanja ignoriši ga i neka krene ako smije u ono sto je započeo!