Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti se šta odlučivalo u B.L., Sarajevu, Beogradu, niti će se šta ikada odlučivati. Sve ovo shvatamo previše teatralno. A kako rastu zaduženja naših "komedija" država, tako proporcionalno raste i nervoza u regionu. Matematika je neumoljiva nauka ;)
Samo da se ne ponovi Bajram '92.
ka da smijete pomolit nos u taj rs, pa ćete mnogo izgubit ako se otcipe... prominiće vam se život... hahahaha...
Cvijanovićku su smjestili u ćošak i rekli joj sjedi tamo i nemoj bogati da progovoriš, piši nešto crtaj...
Trebate tužiti Rusiju, počela vam je kopirati te trobojke!
Molim klix da izbrise sljedeci dio “predsjedavajuci predsjednistva BIH”, jer zastave BiH nema te stoga je Mile bio tu samo kao Mile.
I transvestit Cvijanovic takodjer
Sveto trojstvo sila nebeska vracaju srbsku krajinu mirnim putem ulaze u knin
ka da smijete pomolit u taj rs, pa ćete mnogo izgubit ako se otcipe... prominiće vam se život... hahahaha...
ka da smijete pomolit u taj rs, pa ćete mnogo izgubit ako se otcipe... prominiće vam se život... hahahaha...
Dodo,Dodo,ako kažem genocidaš,a neko se nađe u tome,nije do mene,nego do njega.Ponovo kažem genicidaši i UZPovci,pa se nalazite ili ne u tome.
Zastava Bosne je uvijek bila nešto prestižno...
Postujemo intergritet srbije ali volimo kosovo i sandzak Kako cemo zivjeti zajedno kad siptare nazivste teroristsma i muslimane
Saf će Erdo da pošalje izaslanstvo da nas umiri
Narod u BIH i narod u Srbiji živi jako loše,mladi napuštaju i odlaze na zapad,svake godine više umrlih,nego rodjenih,sve veće zaduženje kod raznih kreditora. To je jedina istina i prava slika
Sigurno su razgovarali o ekologiji i reciklaži.
Vidim nesto vise smrdi od jutros
Svaki drugi dan se ljudi sastaju, nista cudno... Kao i ja s jaranima kad pijemo kafu. I kod njih suplja prica ko i kod nas...
sreca im se oslikava na licu, pratite konferenciju prosto zrace srecom..a duduk ne moze da ne pomene Sarajevo
Proćerdali RS, pa bi sada malo da sisaju sisu Srbije. Samo budala može da pomisli da će ih Srbija prihvatiti takve, nikakve (ne pljujem po Srbima već po RS politici). Čak i kada bi se to nekim čudom i desilo, da se pripoje Srbiji, ubrzo bi bilo ono: "dala baba dinar da uđe u kolo, a sad daje dva da izađe" :)