Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo iz Klixa, morate provjeriti informaciju koju obavite. To je zlatno pravilo novinarstva. Požar nije podmetnut, nisu izgorjela dva objekta niti su još dva bila zahvaćena požarom. I nikakve poljoprivredne mašine. Izgorio jedan mali pomoćni objekat i motokultivator, i to je sve. Ko plasira ove dezinformacije? Ovo pišem sa lica mjesta.
Trebaš ih prijaviti policiji.
Pa kad bi mediji pisali samo istinu, portal bi ličio na prvu stranicu bukvara za 1. razred, mora se dodati drame i napucati akcija milion posto da bi portal radio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovima što ovo radi samo kratki postupak.
Selo gori a babe se cesljaju.
kredit nek digne,da čovjeku namiri sve i dobiti kolko bi ostvario dok ne napravi kako je bilo.Nek pola živata vraća
Ljudi su mnogo opasniji od zvijeri.