Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se i 92 brinuo za Ameriku...
Sve ono što je Zapad dozvolio u Bosni da bi je slabio postaće norme ponašanja i u njihovim državama. Zapad tone u eru propasti.
Ako mislite da je ovo virus BiH koji se prenio u Ameriku bolje je da se ni ne bavite politikom jer ne razlikujete sistemske probleme od tekućih problema. I u Bosni i u Americi je isti problem nema nikakvog virusa samo je bilo pitanje kada će se desiti. Sistemski problem se zove kapitalizam neoliberalnog tipa.
Vidi im se na facama zabrinutost
Što kod napišeš, na klixu to nema baš nikakve veze. Ovaj portal samo **plaćene*, oglase(komentare) boduje i diže u vrh. Hej nekakav tip napiše neku glupost i dobije 345 glasova. Nekad je bila emisija selo vesele
Ne brinite nista izdrzo je Mujo i gore
Paušalac nikšic i kaduna
Nikša moze traktor jedan?
Mislim da bi profesor Hadžikadić trebao znati šta znači kačenje još jedne nakaradne oznake kao "virus Bosne i Hercegovine" na društvo B&H.
Virus demoNkratije poharao je pola svijeta, da bi se vratio u mjesto nastanka. U BIH je nasao plodno tlo I sirio se na arapski svijet. Fikret Abdic je bio prva zrtva a rat se prosirio na cijelu drzavu.
Hadzikadic je slijep. Kao u BiH i u SAD, a ubrzo i u drugim multikulti teritorijama, do konflikta dolazi kada jedna homogena grupa biva preglasavana po krinkom gradjanskog drustva. Repu. su de facto anglo-saxonci protestanti koji smatraju da su zasluzni za stvaranje i slavu SADa, a da postaju manjina sa drugacijim svijetonazorima od migrantske vecine koja glasa za Demokrate i da ce brzo doci dan kada Republikanci nece fizicki moci pobjediti na izborima. Tada dolazi do cijepanja teritorija.
TOP članak mjeseca😉😂
Pa vas dvojica ste najveći preosioci virusa Korona 3. Sadaste jako veseli kako vam je jaran sa ikonom spašen ali vam nema prijatelja M.Telgeltije.
@naftalin Ne mere prestigo ga Bake, vlajo koju vrecu samo bilo lazno zlato.
Ovo je najveća komedija kad oni umisle da je nekoga briga za njihovo mišljenje. Zamisli o Americi. Sve gotovo.Seljoberi otjerani i pohapseni po Capitol Hillu. Uskoro će i Trump u prdekanu. Velika Amerika ima odgovor na sve situacije.
Jos uvijek mogu procitati komentare nesvjesnih bosnjaka,tkz.balija,u kojima slave i raduju se zbog desavanja u americi,e konjoslavi glupi,da nije amerike,ne bi bilo ni bih.
Mulci jedni nemozete o svojoj drzavi brinuti a vi ste kao zabrinuti za Ameriku bolje vam je nabavite vakcine dok se sav svijet vakcinise vi sjedite primate dobre plate i cekamo tudzu milostinju.