Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna vam je primjer da se nevracate u rat,vidite kako su herojima sto odbranise drzavu vratili,bez postovanja,bez borackog dodatka,najmanja penzija,bruka nevidjena.
Koje se to drzava pobrinula o vojnicima poslije rata? Eto ti primjer Amerike, "Thank you for your service" i noga u dupe, snadji se...
@Keine Americki vojnici su placenici, primaju platu i idu po svijetu "uvode demokratiju" bombama. Niko nije napao ameriku pa da im budu zahvalni, sami se prijavili u vojsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nije nitko lud da gine za bilo koju drzavu. Da se da zivot, zivot svoje porodice, ostat invalid radi nekog grada sela planine sume. Gradovi ostaju drzave i vlasti se mijenjaju a siroka je planeta zemlja a zivot jedan.
Eeeee da je to Njemačka uradila gdje bi nama kraj bio stigli bi do Beograda!?
Za ideale ginu budale.
Poljska nekom daje socijalu:)
Ako neko nece u rat sve ok razumijem, ali ipak mozes da radis...nisi trudnica da primas socialu.
Super im ide na ratistu, toliko dobro da sad i izbjeglice moraju mobilisati
Sjetite se Ramba sta su njemu radili u jedinici
Ko god moze nek pobjegne, bio rus ili ukrajinac...kad se neko smiluje ionako ce se dogovoriti
Tako je i u Njemačkoj. Sve nabildani u skupim autima se vozikaju a socijala ide. Posle odeš na more, vidiš ih na moru, onda čuješ da svako malo odu do Ukrajine da vide svoje pa se vrate. E pa ne može.
Ko pogine za drzavu on je lud .... život je jedan
A cak i da nije jedan i da postoji reinkarnacija..opet je ludost jer se radjas u drugoj drzavi
Domovina ti je tamo dje si
EU se po potrebi bez razmisljanja pokaki po svojim "vrednostima".
Svaka cast za Poljsku, kud ne ukinuse socijale sve zemlje EU i SAD u periodu '92-'95 ovim nasim misevima, a kad se zavrsio rat svi nazad 'na svoje' svijetla obraza a mi krv svoju lili.
Ispravan odluka Poljske.
ovo je trebala uraditi i BIH svojevremeno da se odbrani od srbije
Zamisli šta je onda mladića izginulo da bi u SAD imali "dobru probavu"...