Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost kad se kamera spusta vidi se okvir kalasa koji mu je na nogama .
To jeste okvir od kalasa
Kalaš, iliti ga AK-47 je inače uber moderna puška.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još nas počeli uvjeravati da Rusi nemaju pušaka 🤦‍♂️🤣 Nisam im ni ja neki fan, ali medijska mašinerija je odavno izgubila kompas.
ukrajinci prekucali srbe u propagandi
Hahahahaha
Vele sila 😂😂😂😂
Ovo glumci koristili sa filmskog seta “Bitka na Neretvi”.
Nisu sve stare puske, ali su zato svi sljemovi - limeni
Propaganda čini čuda kod glupsona! Da nije lik možda opljačkao kakav muzej i uzeo trofej sebi za uspomenu.
Call of duty na PS1
nije oštra sablja već srce u junaka
Glupost. Ovo je cista zafrkancija i ko vjeruje u ovo onda je glup. Vidi mu se kalasnjikov na nogama.
Rusi su osvojili Berlin 02.05.1945. god. U to vrijeme su americke, jedinice bile 600 kilometara zapadno od Berlina na rijeci Elbi. Americke jedinice su u Berlin usle tek 14 jula 1945. god, nakon sto su ih rusi pustili da udju. I danas se u Berlinu 300 m od Bundestaga ( Parlamenta ) nalaze dva ruska tenka T-34 i dvije haubice ispred spomenika ruskom vojniku. To znaju svi nasi ljudi koji zive u Berlinu, odnosno svi oni koji su posjetili Berlin kao turisti.
@gooUser1585085151 Rus je i onda i sad toopvsko meso uvjek bio i bice. Rus je radio sto mu se kaze a to sto ti se cini ne izgleda to tako. Zaboravljas cinjenicu da su Ameri bacili atomku. Isto tako i na Ruse su mogli. A zasto nisu? jer su ipak oni pijunu amra. Nekrljas svoje figure.
To da su Rusi ušli prvi i osvojili Berlin znaju, ili bi barem trebali znati, svi koji su ikada pročitali nešto o 2. svjetskom ratu ili barem pogledali neki dokumentarac ili išli u školu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi porede Rusiju sa vremenom tokom i nakon Drugog svjetskog rata. Tadasnji SSSR je bio na vrhuncu moci, ne zbog napretka nego zbog diktature komunistickog sistema koji je narodu otimao sve da bi nahranio sebe, te da bi se naoruzao. Ogromna kolicina naoruzanja je propala samo zbog nemogucnosti odrzavanja. Primjera radi, od nekadasnjih par stotina podmornica, pretpostavlja se da ih Rusija ima manje od 10 operativnih.
dokaz je da najjaca armija na sviejtu nije kijev mogla da osviji. svakom pametnom dosta. pricalo se da ce do banjaluke doci za 3 dana. sad kolika je snaga mogu samo da granatiraju kao sto su cete 93-94-95. radili. s vlasica na zenicu i sl. do jednom . ko i na vlasicu
Negdje je pronasao ili maznuo ovu pusku koja ako je u orginalnom stanju vrijedi lijepih para. Propaganda je cudo i ljudska glupost koja kraja nema
Da li bi mali iskompleksirani novinarcici mozda vise bili sretni da Rusija pokaze i iskoristi malo modernije oruzje ili da ovi mali novinarcici istraze da li je trenutno stanje u Ruskoj armiji odraz ekonomskog stanja ili mozda odraz povjerenja u 'miroljubivost' zapada koji za razliku od Rusije nije prestao da razvija nova oruzja i isprobava ih u brojnim ratovima od zavrsetka 2 svjetskog rata.
Postavlje se pitanje sta rade ti Ukrajinci? Rusi nece da ratuju, nemaju ni oruzja a i ono sto imaju ne znaju da koriste. S druge stane Ukrajinu cijeli svijet naoruzava sa najmodernijim naoruzanjem a po realnoj procjeni gube rat. Ko je lud ovdje?
Kad su Rusi tako jadni kako to da ih Ukrajina uz neskrivenu pomoć NATO-a i kompletnog Zapada ne riješi za par dana i završi rat umjesto da izgube 1/4 zemlje i ne mogu im ništa. Naravno “ništa” ne znaci da nemaju gubitaka, ozbiljan rat je u pitanju. Koja propaganda.