Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se dočekuju ko da su upravo zlato na EP uzeli.. kakav mindset, wtf
Allah vas nagradio i zastitio od svakog zla i sve nas da uputi na pravi put. Elhamdulillah da i mi docekamo.
Evo sam se vas naježio koliko sam uzbuđen#
Gledaj ekstremista
Cijim Parama su isli na hadz?Imam pravo znati.
Tvojim sigurno nisu
Do sada je preko 1000 mrtvih u svetom gradu jer je temperatura oko 50 i moraju pjesacit oko 10km
12000KM....samo da bi bio.hadzija. Puno brate. Ah da manite mi se lekcija da je duhovno, religijsko bla bla. Sve se vidi i sve zna ko je pravi hadzija a ko radi raje tj. komsiluka.
Cekaj, ljudi za svoje pare otisli i ti im sad pridike drzis jel puno ili nije? Kao da ja kazem nekom gazdi da je puno platio BMW - a
Blago njima. Da im dragi Bog primi trud njihov, i svakom onom ko iskreno žudi za ovim hodočašćem da mu se želja ostvari..
Kad je uspio stici sda pulen i igrac, nekadadnji sdpovac koji je klevetao sda kliku, Avdo Avdic, otlud mu stanovi po Sa, otkud mu pare za hadz itd.