Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH jedna i jedina!
bolje da nam SAD odredjuje nego sto vama odredjuju SPC i Rusija
jes ih lik nasikirao
Čovjek samo izvršava svoja zaduženja ulizice Milorada Dodika.
Poklopili se naši i njihovi interesi. Moderna i demokratska BiH je u interesu svakog građanina BiH.
Nisu Amerikanci ovdje ništa odlučivali dok vi niste uzeli oružje da cijepate Bosnu i onda je slijedio mirovni sporazum u Americi i dobili ste entitet. E sada Amerikanac odlučuje dok se ne završi mirovni proces jer dok tvoj predsjednik hoće razdruživanje još nemamo mira. A nema mirnog razdruživanja.
@TMI Cijela ili bez, kako vi volite naglasiti manjeg entiteta?! Hahahahaha!!!
Mozda zato sto je Amerika jedini garant dejtonskog sporazuma? Sirotinji iz manjeg bh. entiteta sve treba nacrtati
Hhhahhahhaaaa..! Dobro jutro , Columbo..! Nisi baš mlad , a neke stvari ko da cujes prvi put ! Sjeti se malo; da su Ameri organizivali Dayton ,.! Da su poslije toga organizovali 60.hilj.Nato trupa u BiH , .Da je i dan danas super-vizor za Brcko Amerikanac , prvi zamjenik VP ., Pa da su na Kosovu , Pa da se sankcije Milojku i comp.nisu mjenjale ni za Trumpa , itdalje..itd..Nadam se da si skontaooo...Ko se pita..
Radovanu je bolje da ne dolazi u Bihac
cvili
Amerika je naš saveznik a ti ćeš uskoro na crnu listu
Dobar saveznik. Da vas nisu 92god nagovorili da udjete u rat sa Srbima i da pomognete Hrvatskoj danas nebi bilo R. Srpske.
I sta je sporno u americkim ineresima vezanim za Bosnu i Hercegovinu? Izgleda 'samo' to sto se trazi da ona bude normalna drzava...
@Dzeko Joj eto se ti pitaš?! Hahahahahaha!! Mada ga ne gotivim ali je lik totalno u pravu! Ajde mi ti sada nabroji i terase BiH?
De objavite vi svoju listu prioriteta u BiH pa da vidimo kakvi su to vasi interesi . Da vidimo kako to vi jacate BiH i njenu ekonomiju.
Nemaju pojma. Čekaju da ih Dodik poduči šta su narodni interesi. Dok njemu dadnu 54 miliona samo za džeparac i prezentacije kao predsjedniku entiteta onda postaje isplata penzija upitna. Dugovi koje im je Dodik nabio ne mogu da čekaju. Poticaji i penzije mogu. Rekao im Dodik da tako treba i oni to slušaju.
serv1n nije etnos, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Vezan konopcima da ne šmugne. I onda kažu ''mi smo bili konopčari, nebeski''. Bože me sačuvaj.
Jadovan