Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ukrala 10 miliona maraka od respiratora i sada tim parama finansira krađu izbora.
cuj koliko vremena nema optuznice? ovdje se makar nesto radilo,saslusanje,oduzimanje mobitela,premijer 48 sahati pritvoren.. a sta je sa viskovicem? nista od toga osumnjicen za genocid,ili direktor skole neizvrsava naredbe Suda,bosanski jezik,ili odavanje imena tajnog svjedoka,pljacka aluminija....mogo bi do sutra nabrajat primjere
@MutivodaSA evo ja bih usao u posao, drzim jednu videoteku u Kljucu, drugu u Novom Travniku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ulazi SDA u novu kradju para
Za ovo treba dat Nobelovu nagradu Novalicu,Solaku i Hodzicu?????Zalosno
Ventilatora, fino piše u tenderu.. Sve vas u zatvor lopovi prokleti.
Svemirci kad bo dosli mozda bi ih mogli servisirati😂
Ovi dok nađu tko će ih instalirati proći će i Korona i izbori
Drage lijenčine. Evo vam kontakta pa probajte riješiti ovaj problem. Company Name: Beijing Aerospace Changfeng Co., Ltd. Medical Devices Branch Contact Person: Ms.Carol Sun Street Address: No.22,Qilizhuang Road, City: Beijing Country/Region : China Zip: 100071 Telephone : 10-58035890 Fax : 10-58035959 Company Site: http://aerospace.medincn.com
Još jedna krađa u nizu. SDA nešto najgore u ovoj državi, zaslužni za sve što se dešava. Strašno.
SDA je uništila ovu državu i još uvijek se trudi da uništi sve što može.
Nova krađa para od strane SDA.
SDA lopovi
Traži se mađioničar..
Ja vam predlažem da vi odma nazovete proizvođača i njemu ponudite kompletan posao.
Zbog ovih ljudi mrzim ovu državu. Zbog ovih odvratnih takozvanih vjernika iz prvog safa.
SDA ukrala 10miliona od ukupnih 10.7? šta respiratori su po 120KM pa su uspjeli toliko ukrasti ??
Dok se vi dogovorite oko tih respiratora proći će korona, a još niste narodu objasnili kako ste potrošili 10 miliona na kupovinu istih.
Opet će nekoga namjestiti da se javi i pokradu za iste koji nisu za popravku.Neka ih voze u svoje vile i priključe svojima da bolje dišu.Banda.Muka mi je više,ovdje nije ništa na svom mjestu,sve same prevare.