Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gnjida
Becic mu vratio za smjenu
Ovaj se mali pravo nafuro
Kaze tip koji je sa Brnabickom i Beogradu otvorio kliniku milionske veijednosti?
Pod krinkom očuvanja nacije opet su pobijedili kriminalci. Isto ko u Bosni. Nek uživaju u Milovoj vladavini i nek se raseljavaju po svijetu. Na Balkanu nema života. I Crnogoraca i Bošnjaka je tako malo da će za 50 godina potpuno nestati. Postaće Nijemci, Austrijanci, Šveđani...
Pa pa buji paki
Idi sada negdje sakrij se i budi čovjek pa se stidi. Sve što ti je govoreno da će ovo biti i proći, a čojstvo ostati ili se izgubiti, desilo se.
Vidi ovoga četalja, prodo je Crnu Goru onim bradatim popovima što sanjaju veliku srbiju.
Joj paljevina na Klix, koliko se osjeti direktna i indirektna mržnja ka Srbima. Šta očekujete da klanjamo sa vama? Bože sačuvaj, na silu dobiju po guzici i siledžija i žrtva, npr. Milošević.
Sta pricas? Ko mrzi Srbe? Ne volimo i preziremo cetnike a Srbe ne!
Drutane smjesan si hahhahha
Kad sirotinji i fukari daš malo vlasti i para dobiješ Dritana, Fadila, Vučica... Kao da se svete što nekad nisu imali i teško živjeli, pa sad kad im se stvorila prilika, prodace i dušu za pare
Ko o čemu, .... o poštenju.
Pa sta si Radio da te pipke kriminala skratis,preci ti je Bio Deal sa spc,svoju si sansu prokockao.Voljno si
samo se u bosni mozes bahatiti dokle hoces
sad u crkvu nek te oni zaštite jadu bijednicki
Goni se smradu prodani najgora si sorta ljudi...fujjj Pogazio si cojstvo olosu jedan...
Sad ce opet litije po Crnu Goru
Ubjedljivo najljigaviji politicar u regiji
Pa ovakvi vire iz svake pekare u BiH!