Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U crnoj gori vazda od droga ima kesa no sikiriki
Đukanović ovdje mora dignuti vojsku i olujom opuhati SPC, inače će napraviti novi genocidistan u CG.
Možemo mi pričat šta hoćemo ali Milo je doveo Crnu Goru pred vrata EU i uveo u članstvo NATO saveza. Za nas je to još samo san. Da je ostao na vlasti već bi Crna Gora bila u EU.
Mali smrad Abazović koji sa svojih 5% ucenjuje vladu vec 2 godine
Lopovi
Neka padne i treba da padne
evo vam primjerak SANU ucenika .... kako oni odgajaju kadar ne smao iz svojih redova nego najbitnije je ono sto to rade u drugim narodima ... koliko samo bosnjaka ima njihovih igraca ..neki sa kodnim imenima, bogati, neki su slucajni priolaznici neki i dalje politicari a da ne pricamo kod hrvata ... ima ih cak i u hrvatskoj ... ovaj lik je unazadio crbu goru ... a ako cemo biti iskreni bas je EU uticala i babamerkel da dodju ovi SANU igraci ..
Vidjeli vi ekpertske vlade niste vidjeli
Kao ostali komentari, dole ne narodna bagra!
Papaak jedan sejdo Bajramović 2
@gooUser1603284264 Nije broj 2. Ovaj je broj 3. Zna se ko je broj 2.
Možemo mi pričat šta hoćemo ali Milo je doveo Crnu Goru pred vrata EU i uveo u članstvo NATO saveza. Za nas je to još samo san. Da je ostao na vlasti već bi Crna Gora bila u EU.
Mujo vrati se sa Fatom u viceve bilo nam je svima zabavno smijali smo se OVAKO ni plakat ni smijat se !!!!!
Sajsi ga
Dritan, veliki srpski političar
Ovaj ko onaj iz Game of Thones
Samo kod nas vlada nikad ne pada
Za sta si ti Dritane expert,pa si u vladi jedini od politicara.
Idemo Dritko Dritane opaaaaaaaaaaaa!!