Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako postoje medicinske indikacije (a u ovom slucaju itekako postoje), odluku donose iskljucivo supruznici, a prvenstveno majka!! Ni dezurni vjernici, dusebriznici, ni facebook ni klix komentatori, ni svjetina besposlena. Jadna zena i njena porodica....
Ubiti bilo malo ili veliko živo stvorenje je nedopustivo
A vjerovatno jedes razna ubijena stvorenja, mnogo razvijenije svijesti od jednog fetusa
Lako ke tebi pametovati , nećeš ri ro radiri i nosit na duši
Ovo je posljedica one "bozija volja" cak su i doktori na nivou talibana. Valjda je Bozija volja da budemo bolji i napredniji u znanju a ne da odmahnemo rukom i prepustimo se slucaju. Nije nam Bog dao razum i znanje bez veze. Ovoj zeno treba omoguciti prekid trudnoce.
U Austriji niko ne moze natjerati zenu da rodi bolesno dijete i iznese trudnocu do kraja ako je plod nije zdrav. I niko joj ne ispire mozak crkvenim stavovima, nego puste zenu da odluci, bez uplitanja
Ovoj se zeni MORA omoguciti prekid trudnoce. Sta ako maligni tumor predje i na majku? Eh sad sto je Hrvatska ultradesna zemlja to je drugi par opanaka.
reče bošnjački SS nacista , hahaha.
@wizzards rece mi ravnogorac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrska!