Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupa i pristrasna odluka... Skreneš sa glavne ceste izmedju Draca i Elbasana, udjes u srednji vijek, kanalizacija po ulici, kuće ogradjene zemljanim zidovima... Mi smo za njih Amerika, al et valjda su prihvatili sve što je EU zacrtala i to ti je to...
Eh zamisli onda takvi kave si ih nabrojao, prije će nas u EU, već su u Nato-u . Pametnom dosta
Mi smo tamni vilajet nećemo nikad ni ući.
A zato au oni primili migrante iz Italije. Vidite, nema nista kod kur....Evrope džaba
Nećete nikad ući.
I mi bi odavno započeli da nije velikodržavnih projekata koji nas cijede ko limun. Još i ovaj Schmit...
Hvala politicari. Bio sam u Albaniji prosle godine. Divna zemlja, sa srecom im bilo. Nasi ne smiju, jer tek onda bi 30% stanovnistva otislo. Otvoreno trziste rada... Znaju nasi sta rade. Sisaju dijasporu a nas drze u getu.
Ovo više govori o EU, nego o nama ili Albaniji. Bosna je zapad za Albaniju.
I Albanija ce nam biti Zapad.
Jusni schengen.