Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se sjeca a to je bila negdje 2002 ili 2003-a ista stvar se desila kada je u BiH nesta lo struje par sati i u dijelovima Hrvatske. Ovo se moze svakome desiti a realno za 2-3 sata su sve odradili. Previse se frke diglo radi toga realno.
*nestalo
Ovo se u Njemackoj nikad nije desilo jer odzavaju visokonaponsku mrezu na godisnjem nivou za razliku od babana drzva koji povire svakih 30 godina ima li kabla.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ove Albanke su top...volim Albanke
Ja mislim da bi trebali malo skuplje placati kilovat struje da bi to sve radilo, koja rezija malo je rec, "Faruk Fazlinovic" je mala maca sto ovi režiraju
Aj ne lazite da je doslo nestasice na pedlju Srbije, ali morate objaviti
U Srbiji nije nestajala struja nemoj da lažete, zašto ste nas ubacili u priču?
Agenda
Zamisli da je 30% auta danas na struju, bas bi bilo veselo... kakva bi tek tad bila potrosnja
Izbjegavati liftove i tako nešto na struju ovih dana,da se nebi zaglavili negdje
Ja da idem na 9. sprat svaki dan, pa i po nekoliko puta, bez lifta po ovoj vrucini nema sanse. Radije cu biti zaglavljen u liftu nekoliko sati nego se patiti.
Albanija kaze nismo mi. Crnogorci kazu nismo ni mi. Mi svakako spavamo. Ono sto nitko ne zeli priznati je da im je mreza na nivou zemalja treceg svijeta, pravljena prije 50-70 godina. I tako dok oni analiziraju tko (ni)je kriv, nista se ne cini kako bi se sprijecilo da se nesto slicno koliko sutra ponovi.
Cekamo teorije zavjere. Ajde da vidimo ko ce bit kreativan :)
Ovo je prvi put od kad je svjeta ovako visoka temperatura, ja kakve su ovo igre i vrabci na grani znaju, neko je danas postao novi milioner a mi ovčice kontamo opet rat, hajmo po toalet papir i hranu ....
Kod nas isto u Californij nestsne struje kad su vrucine 45 plus... na par minuta...
Jel ova ministrica vidjela dusanku majkic
Otvaraju se masovno neregulisane bitcoin mining fabrike.
Vučic realno najbolji domacin,samo iz jednoga razloga ,a to je što se zna ko se pita i covjke dao stručnjacima da vode resore...Kod nas sve pada na domu naroda ne zna se ko pije ko placa nemamo budzet,a ne podvodni kabal...CG neozbiljna drzava od pola miliona ljudi...Hrvatska takodje nema niko da ih je briga za drzavu svi sa putovnicama po Evropi..:)
Samo ti klimaj glavom i jedi salamu!
Jedi sendvic, zasluzio si ga!!!
E ovo je zensko