Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceo sam da imam osjecaj ko da u Srbiji zivim , pa ovaj Vucic vam non stop u vijestima , daj ohladite malo
Živiš u Srpskom svetu
Aleksandar Vučić je najjači političar u regiji a možda i šire godinama uspješno balansira i svima uzima lovu, u Srbiju svi ulažu i EU Rusija Arapi Turci Kinezi ne zna se ko više gradi puteve pruge aerodrome dosta naših i EU političara nisu mu ni do koljena. Znam da će biti minusa na ovaj komentar ali to je istina a nju obično nikom nije drago čuti.
Ne daju rusi tek tako pare.
Hahhaha srbija se pod njegovom palicom zaduzila 30 miljardi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kaže Tuzla blizu a zna li on koliko je Banja Luka daleko. Dalje od Knina.
putko te tjera da udjes u njihov savez, a ti zelis ostati nezavisan. Zapad to iole tolerise, rusi nece tolerisati.
Novac je na zapadu, vecina populacije ti tamo vec ide ili stremi zapadnim zivotom, samo vi politicari ste u glavama na Istoku. Nije ni na Zapadu savrseno, ali daleko bolje od totalitarnih rezima .
Novac je JOS na zapadu.....
Koliko godina ima autor ovog članka? Srednjoškolac,? Onda u redu. Nije, onda smešno kao da malo gleda CNN, malo Informer i onda POKUŠAVA da piše kao oni prvi. Baš protiv Vučića sam a tek litijuma(biće svašta) ali ovo je toliko nepznavanje zbivanja da nije normalno. Kulturno, "analitičarski" napisano ali ovo je nivo ajd Prve u Srbiji, dno.
Ti bi da ti krava pase u EU a da je muze Rusija
Vucic ako iznevjeri Putina u potpunosti neodlaskom na Bricks moze da ocekuje svasta od Ruske strane i sada je pritjeran uz zid.Svasta mu se moze desiti igrajuci sa Putinom
Petljanac kakvog svijet dugo nije vidio
Ma kakva eu hajte vi u brics, to je ekipa i mjesto za vas.
B LJ U T A V K O
Koje drustvo naginje istoku, koliko ima Srba u Rusiji, jedva 40.000, a koliko ima na zapadu, preko 2 miliona.
Milion+ Srba zive u EU i Nato zemljama tj. Zapadnoj civilizaciji slace familiji novac u rusku provinciju. Ili kinesku.
Vucko Demagog
Kao i obicno, u 23% je dovoljno napisati spisak svojih zelja i to predstaviti raji ko vijest. A onda raja raspravlja i komentarise uglavnom 'gata u fildzan' sta ce fakat biti reflektujuci taj spisak zelja. Šega ste, onako iskreno...
ZAŠTO KLIX ŠTEDI MURPHYJA, pa Slobodna Bosna objavljuje izjavu Komšića za Hayat tv: "ŽELJKO KOMŠIĆ UZVRAĆA UDARAC: "NATO put BiH je blokiran zahvaljujući ambasadoru Murphyju i Trojki koju je instalirao na vlast!"