Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P1CK0UST1
shupqousti
Jeste citali izjave Porosa, ovaj je za njeg majka, tako da po BiH je bolji ovaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto lajete kerovi na Vučića kada ste kod istog isli da se bocnete vakcinom. Pa ima li vecih licemjera od naroda BiH???!!!! Sjetite se ovih stvari kada izađete na iduce izbore, sjetite se Novalica, cijena ulja, brasna, goriva itd...pokradenih miliona. Pa ako iglas dobiju takvi, onda kao narod ne treba da postojimo jer smo ocigledno glupi i opravdavamo onu "glupi bosanac"
Ja se samo sjećam njegovog snajpera iznad Sarajeva i jako popularne izjave u to vrijeme "Stotinu na jednoga". Sjećaš li se ti možda ovoga ili si bio još mali i igrao se sa benkicama. Nema tih vakcina i pšenice koja ga može oprati od ovoga, jednostavno NEMA, ne postoji.
Gle ovih botova što pokušavaju od njega napraviti veliku facu. Ne ide to tako znaju Bosnjaci da je to onaj sto je kroz snajper s Grbavice gledao ostatak opkoljenog Sarajeva. Radikal
Pored ovih ostalih koji su ušli u skupštinu, Vučić će djelovati kao mala maca.
da je nama jedan vučić 😮‍💨
Ovo sa friziderm malo je previse za mene, ko koga tu zajbva? Ovi politicari svi bi da prave performanse, posalice... nikako da shvate da su ljudski zivoti u pitanju.
Izgubio je Beograd, opoziciona koalicija ima vecinu. A u Beogradu u parlament usli i liberalno-zeleni. Na republickom nivou ima manje od 50% sto je osjetan pad rejtinga. Vrlo sturo pisete o svemu, pobijedio jeste, ali nije sve tako glatko.
Blago srbijancima opet 4 godine kmečanja i mukanja dok im ovaj bosanski pravoslavac drži govor.
srbija ukljucila 'dark mode' ...
Mogu vam kazati da je bilo napeto do zadnjeg trenutka 🤣 Gledam neki klip deda neće da glasa jer su mu dali 3000 dinara a drugom 5000 😂😂😂
Kako sam ranije i rekao, odosmo svi u tri pm. Donest će nam Rio Tinto i sve će nas potrovati...sat otkucava
Prokletstvo Balkanaca je da uvijek glasaju protiv sebe!
Znaci ostaje nam jos 4-5 god zastrasivanja od Srbije hoce li nas napast ili ne
Slavite srbi jos 4 godine bijede bijede i samo bijede a mozda cak i rata bude
Nemoj mi dati jesti kada ti dođem pred vrata !
Sto me ovo nervira kad kaze pobjeda.Valjda bi trebo reci dobio sam vecinsku podrsku biraca a ne pobijedio sam.Oni se osjecaju mocnije kad se predstavljaju kao pobjednici
ovako ce i u bosni opet iste uhljebe stavit .
Svi su priblizno istih pogleda. Rusofili bez imalo empatije prema Ukrajinskim zrtvama. Mislim da su Madjarska I Srbija na putu izolacije od demokratskog svijeta.