Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim teorije zavjere, ali ovo mi baš izgleda kao namještaljka iz trećerazrednog filma...
... Samo još fali Dodik koji će reći "Evo protiv kakvog islamskog fundamentalizma su se Srbi borili", osvijetliti Banske dvore u Banjaluci zastavom Izraela i optužiti ambasadora Marfija da je uništio odnose među narodima u BiH. Sve je to spontano, naravno.
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/poznato-tko-je-napadac-dacic-objavio-i-sliku-ovo-pokazuje-stupanj-zaslijepljenosti/2578146.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vučićevo spletkarenje. Nešto slično kao i "napad" u Potočarima.
Otiđite molim vas na Index.hr, Večernji list, Dnevni.hr da vidite koliki stepen mržnje prema bošnjacima i Bosni a nama Čovićeva glasila poput ovog brane da imamo pravo glasa, da napišemo bilo šta. DF, SDA,SBiH očekujem od vas u Oktobru da to promjenite.
Srbin.
ofirno ko john wick 9
Vučić Oskar nakon svake realne tragedije koja se zaista desi, izrežira fejk tragediju da skrene pažnju s prave. To dosad ko nije razumio, nek se sam ispiše!
I Emir Kusturica je mjenjao vjerska uvjerenja...treba ga drzati na oku!
Sloboda Palestini.
Posto parizer haaa
Obična izmišljotina, samo treba sačekati za šta im služi. Kako je to moguće da napadači uvjek poginu...a napadnuti samo ranjeni?
Ne znam šta njemu šalju poruke podrške kad je napadnut policajac MUP-a Srbije
Opet namještaljka!
Vjecito zrtve...
Vjecito zrtve...
a jel šokiran zbog gaze?
Klasicna igra i namjestaljka u liku filma. Dobro ko je ovo uradio nek odgovara ali cisto sumnjam da nece namjestit nekom, a to što se dešava u Palestini je Genocid i milion teroristicki napada
Sad Dejan Zijad Dragojevic nece biti voditelj novog rijalitija bice sumnjiv:))
Stotine hiljada ljudi je takodjer sokirano sta radite Palestincima i nikom nista.
Šta rade Islamisti. Strašno.
G h u z e ti s t a r u