Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kome ce te oruzje prodavat
Moj Hill kada tada je tamo II poluvrijeme pa i za 100 godina!
...kad bude drugo poluvrijeme, nece biti NATO sudija, šteljenja penala, marifetluka i pritisaka. Pa cemo se poigrati nako nasamo
Amerikanci uporno žele instalirati ''rs'' na Kosovu iako znaju da je to veliki promašaj na primjeru BiH.
vucicev covjek
Pa i Kosovo i Ukraina koliko dijametrlano nekako delovalo za sad su u fazi dobijanja boljih pregovarackih pozicija. Rusko Japanski spor oko Kurila traje decenijama i nece se resavati uskoro. Kad je rat pregovaračke pozicije se mnogo brzo otvaraju za razliku od zamrznutih konflikta. Pa oni nekad da bi se ubrzali pregovori prerastu u rat. A dok kosovo nije clanica UN-a nije posao završen toga moraju biti svesni ali imaju drasticno bolju pregovaracku poziciju ako Kurti je ne upropasti.
From Hill to Downhill!
znas da ne moze dijalogom kada su stavovi nebo i zemlja i opet valjas gluposti
Pa sto vi ne rijesite dijalogom sa palestincima ili rusima...
Nisu kosovari Bosanci..
Naravno ali ne kao u BiH. Bravo Kosovari, samo gurajte svoje i ne popustajte.