Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste potpisati ugovor sa Srbijom da su vam dužni jer ste Bosancima uveli embargio na oružje i odbranu,priznali etničko čišćenje,zažmirili na agresiju i genocid nad muslimanima,sklepali dejtonski ugovor po želji etnonacionalista i onih koji su ubijali, zatvarali u logore,enički čistili,silovali i pljačkali.Oni isti ili njihovi slidbenici kojima licemjerno govorite da se dogovore znajući da to nije moguće.
Rusi nam otvoreno prijete i kažu da nas nevole i to mi je poštenije jer su me upozorili nego lažno prijateljstvo i licemjerstvo.Bolje da ste nas pustili da se branimo ako treba i do zadnjeg Bosanca nego što ste nam i to u trenutku kad smom se oporavili od SANU i JNA nogdauna i bili u ofanzivi da odbranimo državu od podjele instalirali ovu nakaradu od države i neodrživo državno uređenje.
Amerika do Pekinga, da vam prevedem.
Srbija je suverena i samostalna drzava, sta ameri pricaju....svigdje i uvjek se mjesaju u tuđim pitanjima.
Srbija da je osoba bila bi narkoman koji krade, muci, tuce, ubija itd, za zabavu i vlastitu korist. To sto neko kaze da je ljepse zivjeti kad suradjujemo zajedno, da nije lijepo tuci druge otimati tudje itd. ne znaci se "mjesas u tudja pitanja" i da ti neko dira u tvoju "suverenost".
@muhtar niti je suverena niti je samostalna nego je Ruska i Turska podguzna musica. Turci su vam dali autonomiju, zastavu, grb, gene i jos sto sta a Rusi su vas podrzali na Berlinskom kongresu i od tad ste njihova biatch.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U vrijeme Miloševićeve Srbije, Rusija je bez problema uvela sankcije Srbiji... Ali Vučku to kvari omiljenu igru: "Sjedim na svim stolicama". Osim toga, "Z" zlo je veoma popularno u Srbiji.
Tako je i Tito sa Jugoslavijom sjedio na svim stolicama. Druze Tito, kako Jugoslavija?