Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasadori samo u BiH igraju veliku ulogu. Drugdje manje važni... Njihove izjave su uvijek diplomatske i mogu se istovremeno promjeniti kad ih šef nazove
Bilo je svjetskih, regionalnih i lokalnih ratova, konflikata, kriza i hladnog rata...i mnogo toga se prevazislo i uspostavila se saradnja u miru...a sad ko da je neprijatelstvo dovijeka o kojem se svi moraju izjasniti. Cudan vakat nastupio.
Srbija je priznala Kosovo samo ceka povoljan momenat Vucko da to prizna narodu
Gdje lezi, u Rusiji u mislima a na EU donacijama.
ma Sibir im je najbolji....ha,ha
Srbiju podijeliti,Sandžak u EU,Beogradski pašaluk u Rusiju.
Jbg, neutralnost joj nije održiva samo iz razloga jer je Srbija premalena pa se ne može braniti od pritisaka sa zapada. Kako Turska može biti neutralna? Iz prostog razloga jer njih zapad ne može ucijenjivati na način na koji može malu Srbiju.
Srbija je ruska pudlica.
Ameri stvarno ne razumiju ili se prave da ne razumiju Srbiju i njenu buducnost. Jasno kao dan su odabrali Rusiju i ne znam sta se ceka sa sankcijama.
Vucic se naguzio Rusiji,a dudla Evropi..