Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebati mater treba svima koji bilo kome prijete na nacionalnoj ili vjetskoj osnovi!
@Gradjanin1973 vjerskoj
Masovne zločine na Grbavici su pravili Crnogorci . Ne znam zasto su oni nama toliko interesantni
Ljudi moraju zivjeti u miru. To je ustavno i civilizacijsko pravo svakog covjeka. Lokalna zajednica, drustvo u cjelini kao i kompletan drzavni aparat to moraju da obezbijede obezbijedi inace urusavaju sopstvene temelje. Velikodrzavne, fasisticko-nacionalisticke igre moraju da prestanu jer one su glavni nosioci nasilja i zla.
Šovinistima svih nacionalnosti treba na svakom koraku hebati mater!
CRNOGORCIIIII !!!!! IMATE PRIMJER BOSNE I HERCEGOVONE!!! ČETALJIMA NE VJERUJTE!!! (DRITANA) (SRBINA) ZA MUDA OBJESITE!!! NEDAJTE SVOJU DOMOVINU DA ZADNJE KAPI KRVI!!!
Emina, jedino te Bakir može zaštiti... pusti te priče
Ja da sam se rodio u Crnoj Gori, zvao bih se Crnogorcem pa makar bio Shinto religije.
Podrska Amini od.mene
Durmitorka je uz Zivkovice. Samo da se zna
Bravo Amina
Samo jako!!
Prijetite i vi njima ali ozbiljno...
najbolje bi bilo kad bi se sve bivse yu republike udruzile i satrale i razoruzale srbiju jedno za sva vremena,jedino tako moze zavladati mir na balkanu!
Šta se cimate,gledajte šta Vam Izetbegović radi u vašem dvorištu,u Crnoj Gori neće biti problema,to je Milov zadnji trzaj
A Bošnjačka Stranka se okrenila pobjednicima. Nije čula Amina?
Milo je proslost