Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je prije svega pedijatar i skeptik u pogledi fajzera i sličnih, dakle nije antivakser.
Kao ljekar specijalista dao je hiljade vakcina dok ih je proizvodio "Torlak" u Beogradu a i sada se proizvode ali pod stranim licencama.
I kao drugo, ne znam kako ga svrstatvate u teoretičare zavjere ? Niti jednu laž nije rekao a bio je u kriznom štabu za koronu dok nije vidio da ga kolege sistematski varaju, od podataka do prirode same bolesti. Nego klixe, kako to da korona nestade istog dana kada je Rusija napala Ukrajinu ? Odgovite nam jer vi ste dio te propagandne mašine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prof Nestorovic je jedini imao muda usprotivit se farma- mafiji, razorkit nemoć konvencionalne medicine. Za poslušnike sistema on je teoretičar zavjere ali za slobodno misleće ljude on je heroj i svjetlo nade u borbi protiv korumpiranog sistema WHO...
Jesi li to izbori u Bugarskoj?
Zaboli me halka za njih, oni su svi od prvog do zadnjega teoretičari zavjere i laži.
Samo kreteni i degeni mogu doktora Nestorovica nazvat teoreticarem zavjera..Covjek je intelektualac i misli mozgom,a ne kao ove ovce sto im se servira
I cudno nam? Kad je 80% biraca zavrsilo samo srednju, nije otislo dalje od kruga 100km svoje rodne grude, gledaju happy i pink, novostu citaju sa dacebook i smatraju istinom… i nama cudno? Meni nije al et. Sve glup do glupana
Mislio sam da je pametniji.
Da li je "teorija zavjere" da se Institut za Virologiju u Wuhanu bavio projektima "biosigurnosti" ("biooružja"), a pod, između ostalog, finansiranjem Svjetske Zdravstvene Organizacije i SAD-a?
Kod nas bi uzeo 60 do 70 posto, samo da prijavi stranku...Narod vracara, gatara, uroka i svih ostalih nadritradicija...
Nema teorije zavjere više, sve su se ostvarile. Poslije korone ništa više neće biti isto.
Nešto sam bio uvjeren da će neki razum da pobjedi u Srbiji ovaj put, ali očigledno od toga nema ništa! Kada ovakvi likovi dobiju ovoliko mandata, šta možeš očekivati od tog naroda!
Ti jarane zivis u zabludi...nikad se srbija na bolje promijenit nece...napisacu samo NACERTANJE a ti guglaj malo
Ruski covjek broj 1 u Srbiji.
Sve je bio u pravu ,gdje je sada korona klixu
Ovaj bi lod nas ‘pomeo’ na izborima…
Jedini čovek koga napadaju svi balkanski mediji, očigledno je da radi nesto kako treba
Kakva drzava takvi i ljudi. Bolest