Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lider regiona! hahahahahaha
Haman od ekonomskog tigra posta ekonomska krtica...
Pola Beograda nema kanalizaciju.
Očekuje se hitni sastanak vijeća za nacionalnu sigurnost i vandredno obračanje predsjedika republike građanima.Svi moraju biti uz TV.Slijede prvo šokantne vijesti nakon čega slijede umirujuće jer je predsjedik i ovaj put pobjedio rupu...i par snimaka već pomenutog sa mješalicom kako sanira problem dok mu svi aplaudiraju.
Od ekonomskog tigra do ekonomske krtice...
Jest potezak ovaj seat
Neeesmite tu parkirat
Najviše komentara od onih što su svijeta vidjeli. A jednom godišnje odu u Ilijaš po daCku. Nestručno sređivanje prekopa poslije završenih radova plus veika voda zbog kiše i eto. Ovaj treba da tuži onoga ko je obavljao radove, dobija sto posto. A zaboravile sarajlijice kad su zidovi na novogradnji pucali na Stupueeeee. Zbog sličnih stvari.
Tuzit drzavu
Ništa neobično, voda je čudo, ispere slojeve ispod bilo čega a ništa se ne vidi dok ne bude konačni kolaps. Ovako je moglo i ispod nekog objekta da se desi i da se sve uruši
Desava se kad se parkira auto
Zašto pišete neistine? Vidite da ga nije progutao Vučic je već obrazloženje dao. I to je završena priča! Blago vama dragi Srbijanci! Ćitav svijet vam zavidimo na predsjedniku države vaše. Kuku vama!
Nema frke i onako koriste letece taksije...
Hahahahahahahaa
Kad pocnu kopati Licijum ovako ce biti Stbija!?
to vuce samo nastavi ebatttttttttttttttt
Nebeski ekonomski tigar
Kad je vec Beograd na vodi onda hoce to. Nemilice udaraju zgradurine bez plana i bez smisla kao i kod naz, a infrastruktura nikakva.
Nek im Ramo pošalje kojeg policajca
Pitannje hoce li mu Refundirati...