Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testirati vozača na prisutvo alkohola u organizmu i ako bude pozitivan poslati ga na doživotnu robiju kao primjer ostalima.
Brz oporavak djeci.
Autobus je proizveden u Turskoj i ima automatik menjač. To je već treći primerak kod nas gde je došlo do naglog nekontrolisanog ubrzanja autobusa i njegovog izletanja. Očigledno da postoji nekakav problem sa tim modelom autobusa ili se to ne održava kako treba kod nas. Inače radi se o novim autobusima nabavljenim poslednjih godina.
Srbija nemoze da servisira kocnice na gratskim autobusima
spori ste vijest stara 3 sata
kojom brzinom mora de vozio kad je izletio..odmah oduzet vozacku trajno i sve ostale kazne koje idu uz ovo pa nek ide na biro
Da li je Marko Filipović dobar?
gospodsкi svaка casт!
Dobro autobus prošao tehnički, a je li vozač prošao tehnički?
Jaka stvar, prošao tehničk pregled.
🤣🤣🤣
Vucic ce da bude objesen na kraju zbog veleizdaje zato sto trpa migrante po Srbiji,provjeriti 10 pokolenja ovog vozaca.