Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbori
bravo momcino ❤️
Adnaneee silooo insanu velikiiii hvala do neba .
Svaka čast svima i niko nije nigdje slučajno vjerujte tako je meni lično život spašen od osobe koja pored svih svojih obaveza na svom poslu došla na drugo mjedto koje veze nema sa njom da bi meni ista ta osoba spasila doslovno zivot.
Sta god da je pozadina, nema izgovora!
Zaista radosna vijest, zalosno je sto se baka ugusila, jer niko od nas ne zna pozadinu svega, nije o nama da sudimo vec da vidimo Bog je dao i srecu i tugu u jednom, beba koju je u zivot vratio momak koji je znao kako da reaguje i sta treba da radi, naravno radnici su izvukli bebu, ali je on uradio puno, svaka cast, bio je svjestan i pribran sta radi, dok su drugi vjerovatno imali strah ili vid panike, a Sekunde su u pitanju
Ne znam "pozadinu svega", ali znam da baka nema pravo povesti bebu u smrt. Da, baš je žalosno što se baka ugušila.... neće imati prilike ovo ponovo uraditi!
Da vas sve Allah dragi nagradi.