Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jest mi sve ovo omrzlo.
Ma svima vam mater natakarim!
Pa da napraviš još budala rode.
Mamu vam droljastu gospodjo Europo
Čim ih zovu sve odjednom neće biti ništa od toga
Nekad se nadah nasem ulasku u EU, vrijeme pokazalo o kakvim licemjerima se radi, uzdaj se use i u svoje kljuse Bosno napacena, ako to ne uradis patices i dalje...
Zar nije jagnjetina na stolu?
Još im treba stoke sa istoka.
Balkanska večerka a na jelovniku je Bosanski lonac. Disciplina je žderanje bez granica.
Sejdu Konjaka i onog pakistanca sa onim čudnim arapskim imenom i prezimenom, nešto šefudin đafudin, nisu ni zvali.
Baš me interesuje dali je stigao moj non paper do nekog u Briselu. Ja svaki dan pošaljem kartu Bosne Srebrene na 10 adresa kao moj non paper.
Tvoj se ne pika, de jami moj.
jbga dobiju i kazu vidi ovog papka zivi u srednjem vijeku, obolio
Ma, dok ne umijesate svoje prste u pravosudje, tesko da se na ovim prostorima ista dobro moze desit. Samo natjerajte ove nase tuzioce i sudije da rade kako u zakonu pise i nema nama zime...
samo je jedan pravi predsjednik, Željko, ovi drugi, ma to su teletabisi, stoka, marva, mamojebci, paščadija, a vi izaberite koji je vaš igrač.
Samo pusta i šuplja priča
Žestu ne poslužujte, inače će se Želja zagrliti sa Vučkom
I organizatorima i gostima je jedino vazno da se dobro jede i pije. Dnevnice ce biti placene i za njih i za ljubavnice. Ostace i za nove sise.
на мениу нема промјене граница зато пичкоусти неће присуствовало каже не воли ништа осим масних мјењања граница