Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je dobro što će isplaćivati u apoenima 10 i 20 € šta misliš da ti bankomat isplaćuje po jedan euro ili u centima jer plaće su im male kao i u Bugarskoj i Rumunjskoj.
Bankomati se zadnji mijenjaju. Banke, firme i poste su vec osigurane. Nemojte solit pamet
To je trebalo uraditi prije, a ne sad pred Božić i novu godinu. I kod njih kao i kod nas sve u minut do 12 i u ne vakat
Eto ti objasni Hrvatima kako da mijenjaju kune u eure. Pa pola godine se vec mijenjaju novci. Ovo je zadnji korak. Sta su trebali bankomate prvo, banke zadnje?
Brate ne pisi kad ne znas. Stvarno sramotis sebe i narod. Bankomati se zadnji mijenjaju. Bankomati se inace isprazne. Zasto bi mijenjali bankomate u sred godine?
E sada slijedi triježnjenje i spoznaja u kojoj mjeri su popušili foru sa EU i u kakvu su se sirotinju i periferiju pretvorili. Neka! Kazna za razvaljivanje Jugoslavije, ili kako kaže stih najljepše himne na svijetu: Proklet bio izdajica svoje domovine.
Trijeznjenje da su se spasili balvan revolucija
Slovenci i Hrvati nosili Jugoslaviju ekonomski. A u istu EU cijeli Zapadni Balkan trci. Siroko polje Srbiji u izolaciji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)