Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako će biti nekakvih puškaranja, rješite to dolje vi Srbi i Albanci tijekom zime da Hrvatskoj ne ugrozite ljetnu turističku sezonu 2022.
Pozdrav za HB forum.. :)
Nema se potrebe brinut, predat ce Vucic Kosovo do tada. Sad malo izvodi cirkuske predstave
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zajebani su i jedni i drugi nije to ko mi jaki samo na tastaturi.
Breaking news: Srbija premješta traktore ka Beogradu, Milorad uprego volove da ih spasi.
Ne brinite vi nista, ruski krokodili čiste teren, tenkovi na Kosmetu će da sluze za rušenje bespravnih objekata tj svih kuća u kijima zive šiptari.
Dođu na tenkovima a vrate se na traktorima,takvi su setvi/sluge (današnji srbi krivoslavci)karpatski (rumunski dio)bijeli cigani koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge I tako to!
ovi misle da je 92, tenk je prevazidjen, pitaj ove momke sto upravljaju dronovima
ja volim ajvar
Snimak od pre 4 godine sa premestanja tenkova i naoruzanja za vojnu paradu, naravno odma baci mamac u masu i evo haosu.
Mogu pripadnici pokreta tzv Srba Lajati, nije im 91 ili 92 da jedini imaju oružja. Kurcxe se sa S 400, a Putin ih ionako smatra kukavicama
Da da, a neki čiko sjedi u onom kontejneru u Teksasu i upravlja sa dronom. Lagano pijucka Coca-Colu i podešava nišanske sprave na ovoj ruskoj skalameriji od tenkova...
Ma OLUJA 2 IDE STO POSTO LJUDI
Ide OLUJA 2
100%
Ameri nervozni zbog povlacenja iz Afghanistana pa traze gujicu kojoj ce nabiti chep.
Ma nece oni tvrdo na tvrdo, oni su junaci na nejac, a motivi su im pljhacke, nista od toga nema na sjeveru Kosova
Americki TOW ih vec ceka na obliznim brezuljcima. Bice to lak plijen.
Zolja,osa,RB,RPG, Sjedi na pogodnom mjestu i čekaj k'o čovjek te kante od tenkova, onesposobi ga za daljnje kretanje i dejstvo,pa se onda onako lagano nahebeš Mile majke preživjeloj žutokljunoj posadi.Oproban recept koji uvijek uspijeva...Strpljenje i puno streljiva i sve OK.
Samo što ovi modernizovani tenkovi, ona izbočina kraj kupole, je puna optoelektronike. Iskustva iz Sirije... Druga priča u odnosu na JNA M-84. Oni su bili kao guske u magli...
Mogu li se upaliti ili se vozaju na labudicama? Pitam nako, iz dosade. Prevaziđen oklop.