Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor profesorski, ukinite Pink u Federaciji sve vam j
Onog Marića treba na dugogodišnju robiju sa prinudnim radom.
Zasto gledate? I ja imam masu programa koje nikad ne gledam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ko je gledao FACE profesor Vedran Zubic vam je sve objasnio, Covjek se cak i uzbudio u emisiji dok prica o ljubavi prema djeci.
Ja nisam trepnuo dok je govorio.
BH TELEKOM mora izbacit pink i happy tv iz programske sheme!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni kao Srbinu i Beogradjaninu je drago da ste dopustili komentare da vidimo sta nam dragi Bosanci zaista misle, neka vam je na čast, sada vidim da niste nista bolji, takmicimo se u mrznji, sramotno.
Ovo oni i ne spominju, krive sve, zapad, videoigre ali nikako da spomenu murale mladica po gradu ili gostovanje seselja svake sedmice na pinku, to im je jos uvijek normalna stvar
Krivi ste vi koji ste maloljetnu djecu slali u Rusiju da se obučavaju kako ubijati i sad vam se obilo o glavu nista iznenađuju e nadali smo se ovom, nemate koga vise pljačkati i ubijati i sad dosao red da se izmedzu se ubijate.
Ograničiti sadržaj na internetu i tv-u za mlađe od 18 godina, u slučaju da "nekako" gledaju krivično da odgovaraju roditelji!!!! (zatvorska kazna)
Kakav Pink, Happy i Zadruga, treba ukinuti Srbiju
Zemlja alkoholicara i cajki, gdje se kriminalci I ratni zlocinci prikazuju kao heroji, patriote I primjer za mlade. Sve uz podrsku SPCa. Bivsi clanovi partije sto su se kleli I pjevali pjesme Titu danas ga pljuju, prodaju religioznu maglu I svim srcem ppodrzavaju ghenocidnu tvorevinu
Sad se javlja BG elita iz kruga dvojke, drugorazredni glumci, naucnici, novinari... Mrzitelji sopstvenog naroda autosovinisti, da povuku paralelu sa tragicnim dogadjajem i 90-ih... Ljudi, zapitajte se zasto doktor (u svojim 40-im) beogradjanin, u sefu u stanu iz kruga dvojke ima oruzje i to vise komada!?!?
Naravno, rokali su po nama 4 godine. Mnogi nikad osuđeni. Sta očekujete od takve države i ljudi?!
Sta ocekivati od mladosti koja na tribinama navika noz zica srebrenica.. kako ste sijali sada kupite..
Dragi moji Beograđani...zao mi je sto vam se ovo desilo, sto ste osjetili kako to izgleda kad ubijaju djecu..znamo mi to dobro i nase rane traju evo skoro 30 godina, danas sjecanje na 1600 ubijene djece Sarajeva. da li cete nakon ovoga opet reci da je SA ubijalo samo sebe, da su Markale laž, da nismo bili pod opsadom. Hocete li nakon ovoga prefarbati murale ratnih zlocinaca...neko to odozgo vidi sve ...
kakve crne video igre, pa igra ih svako ziv
Srbiji će trebati 200 g. psihoterapije da bi doživila katarzu, što bi rekao Vuk Drašković. Prije 10-tak dana slušam jednog srbijanskog ideologa kako ljutito napada jednog češkog političara koji je kazao da je ruska agresija prva takva poslije 2.Sv. rata - "a bombardovanje Srbije od strane zločinačnog NATO-a, bre, to si zaboravio, sram te bilo". A ovaj ideolog srbizma po istoj matrici je zaboravio bombardovanje bosanskih gradova i opsadu Sarajeva, sa mnogo većim žrtvama.
To je normala. LAŽI SRBINE LAŽI LAŽI I SAMO LAŽI!
To sve ali I sistemsko negiranje genocida. Zar ćudno nije to što će se i u Srbiji i u BiH dan stradanja djece biti 5. MAJ. To omalovažavanje zločina I velićanje lika I djela zločinca ima svoju povjesnu poruku koju na žalost čitamo danas. Htela ili ne Srbija će obilježavati 5. MAJ.
ukinute zadruge i nemoral na pinku.
Prokleti agresori i njihovi potomci, daBogda im zenama fetusi ispadali po ulici