Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ove ludjakinje su ludji samo ovi sto ce je ponovo izabrat.
@Amigo7 Je li pametnija od sve muške populacije? 😁😁
@Amigo7 A Sebija? Opet bolje nego tranđe kako Srbi to vole (Željko i Brnabić).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
swvaki grad ima beskucnike....smjesno je kako se kolinda provaljuje....ona kao da zivi u nekom svom paralelnom sistemu...
I kazu nemoj biti seksista. 🤣
Dokaz da sit gladnome ne vjeruje
Kao da ste vi beskucnici bitni i problemi u Hrvatskoj.Kurlindi je bitnije mijesanje u unutarnju politiku BiH.
Mora da je sa Fadilom kahvenisala.
Kolinda posjetila grad Zagreb u kome zivi i radi 🤔
Idemo, pritisni peticu i započni igricu!!
Jadni Bosnjaci, kad vide modernu predsjednicu moderne Hrvatske a oni nemaju za osnovnu higijenu unutar svojih kasaba..treba ih shvatiti i nevrjedjati..nije im lako, puni su mrznje i sexistickih primitivnih komentara..sve vise se taj narod pretvara u hrvatsku oporbu i kao da nemaju svoju vlastitu drzavu i sve gledaju sto rade susjedi. Nadam se da je puno lakse kad se na portalu istovaris a onda odes ustvarnost baustele svagdasnje.
Rvatzka moderna? Ti se drogiraš ili?
Haha tebi je sigurno tesko kad ulazis na bh portale a nalazis se u svojoj modernoj HR
Zagreb ima toliko prosjaka da ih vise ne mozes nabrojat na prste, a toliko su napadni, idu za tobom radi jedne kune. Nemaju roma, obicni ljudi prose. Mozda bi trebali kad zasresti i Kolindicu ne bi li progledala ocima.
I kazu nemoj biti seksista. 🤣
Nasa predsjednica😍😍😍😍Hrvatske i svih Hrvata⛪🏰🏭⚽♥
Uh sto sam lipa i zgodna,malo poglupa ali nema veze,narod me birao.
Ogledalce, ogledalce, ko je najljepša žena na svijetu😁😁😁😁
Valjda vremenom izgube osjecaj za realnost i ostale ljude.
Kolinda je poznata po tome da lupeta i izjavljuje gluposti. Svaka izjava joj ima dozu gluposti, nekad vise nekad manje. Za jednog drzavnika sramotno ponasanje.