Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvetković - Maček Stojadinović - Pavelić Milošević - Tuđman Karadžić - Boban Vučić - Milovanović
Adem Jashari je za njih ljudina
Još jedan od komšićevih uspjeha...
Jao, veliko hvala Hrvatskoj na nesebičnoj indirektnoj pomoći...baš me slatko nasmeja.
U UZP'u na BiH su ucestovali Srbija i Hrvatska! Po UZP'u su braca!
Bošnjaci, nemojte se zavaravati. Vi ste biranjem Komšića odbili Hrvate od sebe i to je bilo prvo. Tek tad su Hrvati počeli tražiti savezništvo kod Srba. Na to je davno i Silajdžić upozorio.
Nije to prvo, prvo je da "ovo nije naš rat", a sada tvrde da su oni odbranili svemir, BiH je tu sporedna, oni su se žrtvovali za cijeli svijet.
Ovakav tekst bio mogao potpisati Vučić dok je bio glavni Milošević propagandist. Samo naprijed, laganje kao osnova zatupljivanja naroda.
Bravo Senja. Ovo je rijetkost da na bh. portalima naiđem na ovako dobar tekst. Koncizno, jasno. Svaka čast još jednom.
Ovo je poznato vec godinama unazad. I godinama unazad je Covic najavio treci entitet. I godinama unazad Covic i Didik blokiraju sve sto se moze blokirati da se BiH razgradi. Godinama unazad Zagreb i Beograd rade i podrzavaju razgradnju BiH. Hoce li uspjeti u tome neznamo. Svakako treba napomenuti da je Zagreb vjecno zahvalan Beogradu za ovakvu danasnju Hrvatsku koja je ostala bez srpskog stanovnistva. A, Beograd je od Zagreba nagradjen sa srpskim entitetom. I opet im je malo.
Naravno, kad Bosnjaci blokiraju dom naroda tri mjeseca to je radi dobrobiti svih gradjana BiH. Manje licemjerja na svim stranama ne bi skodilo nikom.
Svaka vam castc na izvanrednoj analizi susjedski NE politika. UZASNO ponasanje prema BiH, ali sve se vraca.
Dobro im pomazu,srpskog sveta svemanje..heheh
Na ovu temu sam vise puta slao komentare. Apsolutno je tacno da bez podrske Zagreba , Vucic ne bi mogao postati ovoliko mocan, ni u BiH , ni u Crnoj Gori .
Bošnjacima prijete Srbi i Hrvati, Srbima prijete Bosnjaci, Hrvati i Albanci, Albancima Grci i Srbi, Hrvatima Srbi i Bošnjaci. Srecom, imaju jake lidere koji ih od 90tih paze i čuvaju, svako svoje stado. Ovca cijeli život provede u strahu od vuka da bi je na kraju pojeo čoban. Udbaski argonauti i zlatna runa naroda i narodnosti.
Neka im vrate Republiku Srsku Krajinu.
Evo sutra ćemo. Jesi sad sretan
Aman čekaju da Babo opet zavlada u Kladuši pa će onda
Neka im vrate Republiku Srsku Krajinu.
Neka im vrate Republiku Srsku Krajinu.
Nije čudo kakvi su nam politicari kad imamo takve analiticare. Amatere. Hrvati i Srbi ne mogu ocima da se vide obzirom sta se sve isdesavalo tokom rata. HV je na Kosovu, Hrvatska glavni opskrbljivac oruzja Kosovu i sad se oni kao vole. Druga stvar je sta je Bošnjacka unitaristicka politika natjerala Hrvate da suraduju sa Srbima u BiH.
Jedina brana Srpskom svetu u Bosni je Hrvatska, a mi uporno glumimo baje i pokazujemo lakat Hrvatima. Ako dođje do raspada, a vjerojatno hoce, Hrvati sigurno nece s nama