Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako podijelise Bosnjake i u CG
Ako se u sobi nalaze 2 Bošnjaka, u toj sobi se nalazi 12 različitih mišljenja.
Covjece, samo se cijepaju I razdvajaju. Milion stranci na ovom Balkanu. To se zove politički primitivizam. Cijela Amerika ima dvije stranke.
Samo se kod bosnjaka nastoje usitinit stranke da bi bila sto laksi plijen jastrebovima tako je i u bosni ista matrica
Tamo gdje su Bosnjaci i ima vise stranak nego je potrebno...
Ma bravo,samo se dijelite i cjepkajte,nemojte ni slucajno zajedno.
kod bosnjaka nema sloge samo se djele ,i daj sve strano nemoj nase
Najbolhi potez bosnjaka u cg je sto su stali uz pro srbskorusku listu u cg tako da mogu sve izglasati. A to je trn u oku mnogima
razmisljam da osnujem stranku alahanja. program stranke bi se temeljio na alahanju.
Klasicno razlaganje bosnjackih glasova i najveca bezvezarija
Milovi podanici
Svaka čast, ne treba da ste dio SDA-Montenegro, oni su se prodali Dražinima
pet Bošnjaka,sedam partija.naš usud.ljudi skromnog znanja i jos skromniji mogućnosti žele biti vođe jednom narodu.Dino,Neka,razni Delici i Muzuri.Nikad Bošnjaci nisu bili u lošijem stanju nego sada.
Da nisu bili slučajno sa alijom!?
Ne bih vam savjetovao "Bošnjačka Demokratska Akcija" (BDA), poznato je da je SDA multietnička stranka. Možda radije Bošnjačka Stranka 1990?
U Bosni nema ni Bošnjačke stranke ni Bošnjačke TV.
Van Bosne ima logike da je Bošnjačka u prefixu ali u BiH je bolje sa prefixom bosanska jer se tu Bošnjačka podrazumijeva!