Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bošnjaci smo svakakvi ali izdajnici - jok. Čak i najnečasniji među nama nebi ni u paklu potpisali ovako nešto za RS kao što je Vučić za "kolijevku srpstva".
Bogme nisam siguran u to. Neki dan Niksic izjavi za drzavnu imovinu da su to samo „tamo neke njive“.
Zna se kako bi prošao svaki izdajnik u Bošnjaka - ko Fikret Abdić i gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucica ce srbi lincovati hahaha
Ja ti kao Srbin kažem da neće jer u Srbiji više nema Srba a to što je ostalo više brine da se obrije ispod miške i stavi parfem i zapadnu marku nego za Kosovo i Metohiju. Predsjednik je s Marićem i Mitrovićem uništio naš narod.
Vijesti o propasti banaka u SAD. YT kanal : Redacted ..,.........,. Go Woke, Go Broke
Srbe je uništila rakija i slanina. Obične pijanice i nasilnci prema slabijima a povlače se ko pice pred silom.
Srbe je oduvalo vrijeme. Još malo se batrgaju na Happy TV i Pinku a i Ruse će zajedno s njima. Nesrećnici bez vjere i časti, lopovi i lažljivci.
Zato ste se dogovorili sa Dadikom. Cvijanovic seta po New Yorku, kako to ? Ocete ga posle secesije nazvati idiotom kao onoga ruskoga pilota sto vam se popisao na Dron ili ce biti jedan tvit da je izabrao pogresan put ? Zasto sprecavate Dodikovu smjenu ?
Srbi su kroz povijest skloni izdaji i podvijanju repa. Mi smo to riješili.
Oluja je bila uspješa između ostalog što jedan o srpskih generala prodao planove razmještaja artiljerije i mobilnih udarnih brigada.
Mislim general Perišić agent CIA a prije neki dan ga peru u vučićevim medjima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Нема предаје Косова ,џабе се надате!
Musliju je ipak Misliju, krv nije voda.
jos jedna potvrda koliko su Bosnjacki politicari smotani i nesposobni.
Nije Kosovo već Kosova. Uzet če im Albanci u fazama sve do Niša i Vranja a i Vojvodina ima pokret za autonomiju i republiku pa Sandžak... Beogradski pašaluk na duže staze. Mislim znao sam da su Srbi glupi ali ovoliko...
Kosova ne znaci nista na albanskom, dok Kosovo ima znacenje, svi toponimi su na Srspkom jeziku. Ovo je zamrznuti konflikt i nece biti mira nikome od vas dok se Kosovo ne oslobodi, to zna svaki Srbin a i vi se toga plasite, sve vas je manje, i manje, i manje...
Blinken se dzabe nada da ce ostalih pet clanoca EU priznati laznu drzavu Kosovo! Bolje da se pobrine da Kurti uradi Ono sto je trebao odavno, a to je formiranje ZSO!
Odoše mitovi i legende iz kolonije Srbije.
Ocenio kad vece radite copy paste procitajte barem
Sad ce Vucic kod Marica sarat po tabli