Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj bosnjack stranda GA. Podrzava!!! P i ja kao ne bosnjak g podrzavam
Cuj bosnjack stranda GA. Podrzava!!! P i ja kao ne bosnjak g podrzavam
Svi Bosnjaci na izbore bas svi inace vam slijedi ono sto se desilo Bosnjacima na pruzi prema Baru ili kao na ovim zadnjim izborima u Pljevlju Niksicu itd A pravi Crnogorci bas istinski Crnogorci svi za Mila.
Samo Milo👍 A onda sjebati ove bijednike sto su spremali drzavni udar. Do kraja sjebati taj srpsko-ruski karcinom civilizacije tu arogantnu bahatost. Ili kako rece onaj pingvin Dačić da se srbi upitaju koji IKAD i jedan dobili pa ih spustiti na zemlju ili...
Bolje Milo Đukanović nego da Crnu Goru "preuzmu" srbi jer znamo da imaju samo jedan cilj a to je da šire "srpstvo" jer drugo ne znaju ništa.
Naprijed Đukanoviću ! Crna Gora je istinska BRATSKA zemlja napaćenoj Bosni!
Samo milo u ovom momentu. Da sahrani srpski svet.
a za koga drugog nego za Mila.Djetic oro suri ada