Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zaboli ga međunožje za bošnjOcima
Lik doslovno prozvao i zaprijetio Bošnjacima zbog tanke podrške na izborima. Izbacio sve Bošnjake iz ministarstva u kojem je bio. Lijepo je počeo...
U Srbiji Bošnjaci imaju bolja prava nego u Crnoj Gor. BS stranka bila Marineta a SPP stranka ga je podržala i u blagom je rastu ali biće. BOŠNJAČKA ništa nije uradila nego u suprotnom Odvojila Muslimane od Sarajeva.
Žalite se Milu, javno ste ga podržali, lobirali kod dijaspore za njega, uvlačili mu se u dupe. Sad plačite.
Spremaj se Bosnjace !
Sta ocekivati od Covjeka kojeg podrzava Aleksandar Vucic , Milorad Dodik,Seselj,Srpska pravoslavna crkva i ostale srbijanske spodobe tipa Zukorlic,Konakovic itd
hocemo entitet
Svašta, otkud sad Bošnjaci, Srbi, Albanci itd. u Crnoj Gori. Član 2. Ustava im kaže da je to građanska država.
Makadimus Ali on je predsjednik cijele CG nije samo svojih glasaća.
Zar stranci imaju stranku svoju u Crnoj Gori? Još samo fali srpska stranka u Crnoj Gori hahahaha
Bošnjaci u CG i Srbiji, Srbi u BiH i HR, te Hrvati u BiH uvijek muzu dvije krave minimalno. Ovisno od koje imaju bolju ponudu.
Lijepo je nadati se...Nada posljednja umire. Trazili ste / vecina Bosnjaka,Albanaca i Hrvata su glasali za Milatovica / gledajte.
Problem Montenigersa nije Srbija vec Kavaci,Skaljarci,ekipa iz Rozaja,Brano Micunovic na tako malu drzavu toliki broj ozbiljnih kriminalnih grupa koje tresu i Balkan i Evropu je porazavajuce nasledje Mila Djukanovica i njegove vlasti.Oni imaju vise kokaina nego brasna u drzavi
Svi crnogorci muslimanske vjere su uglavnom glasali za Jakova. Ova stranka, vođena sa baščaršije,radi na štetu svojih članova, baš kao i matična stranka.
Jarane zagarantovana vlast Serpskog vilajeta na polovici teritorije minimum.
Očigledno ova stranka sebi daje na značaju više nego što treba. Umislili da su mnogo bitni, ali kako stoje stvari, nisu mnogo bitni.
Ja ne znam cemu se srbi nadaju sa Crnom Gorom, pa to je medjunarodno priznata drzava, uz to NATO clanica. Tu je sva prica zavrsena. A kad iz Brisela dodju naredbe, ovome je raditi o tim naredbama, a ne sta ce Vucic reci. Pa sam Vucic je izdao Kosovo zbog naredbi veci sila. Keep calm srbi i smanjite dozivljaje.
Pa ne nadaju se nicem.. kontaju ovako ce odrzat nesto u CG.. ali nece.. bolje im je da se preobrate u crnogorce.. postanu uspjesni poduzetnici.. i da drze politiku u saci.. kao jevreji u americi.. malo ih je, al sve bitne pozicije drza :)