Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MINISTAR NE SIGURNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE STRAMOTA TROJKE OVO NEK VAS STRAM
Zamisli da jedan ovakav chetnik kao što je Nešić drži i otvara tajne dokumente koje prezentuje Vučiću, Vulinu, Dačiću... Šta mi Bošnjaci radimo sebi?Pa šehidi se prevrću po mezarima... Jebbem li ti Dino majku koja te okitila, jebbem li ti Forto sisu koja te dojila,Nikšiću jebbem sjeme
Nešto kao Rusija protivkandidati slave poraz
Jooj bice orgija.
I našmrkani u izbornom štabu Vučića. Odo mirno na spavanje.
Gledaj Nesica poltroncine 🤮
kkk
Sta ce nas ministar tamo Konakovicu???
SDA dobila 0.6%, to je golemo, jer od 6.5 miliona, a Bosnjaka ima 2% . To znaci da je SDA pobjedila u Sandzaku gdje je bilo 8 stranaka. Ali ovi nepismeni i glupi sto lupaju nisu upuceni.
Ovo je sasvim realno stanje u kome se Srbija nalazi , ja sam vec juce napiso da ce Vucic vladat dok mu se cefne
Realno opozicija ga nikad nece pobijediti sve dok podrzavaju priznavanje Kosova.
Hrvati, Albanci, Bosanci, Crnogorci…treba da slave ovu Vucicevu pobjedu. Vrijeme ce pokazati koliko Srbija pusi ovim izborima, nazalost po narod Srbije naravno.
Konakovicu, evo tvog najboljeg ministra, odmah iza Brnabe
Gejovi
55% glasova , mogu sami formirati vlast, u BG će biti guramo, ali ovo je vise nego sto je i Vucic očekivao