Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet pekari trolaju nase divne komsije? 😂😂😭
😯😯cuj bre sile , sve ce bre da sruse sve
Dje je ba onaj frajer iz komentara klixa neki dan najavio ovu vijest
⚜🇦🇱⚜🇦🇱⚜🇦🇱⚜🇦🇱⚜🇦🇱⚜🇦🇱 💙❤
Au jeste opasni jbt jaci ste od amerike hahaha sirotinjo i bogu si teska
Ti ces srusit sigurno.
Pa normalna stvar za svaku zemlju, špijuniranje niti može niti će ikada biti dozvoljeno.
Pored satelita Amerima ne trebaju dronovi. Ovo je predstava Srbije i opravdanje za dizanje borbene gotovosti. Garant' će napasti Kosovo ili Sandžak.
Hoce i tu im je kraj
Prva opcija je da vucko laze i izmislja pricu, druga opcija je da su nesposobni srusiti pisljive dronove. Obje opcije su znak slabosti.
Za Dron Spremni!
Tata zaprijetio
😂😂😂😂😂
Nemoj da lazes
Ovaj jedan kaze pametno slati avione!!!! E moj jaro, ti bi prvo isao avionima pa tek aktivirao pvo. Pa sto tako ne uradiste kad su vas uranijom zasipali? Sve u svemu, neko je obavio izvidjanje dok avioni ne stigose....kasno.....
Informer? Ne Kliks ipak. Dajte ljudi postoji vojni protokol da onaj koji iskače iz frižidera mora da odluči ode mast u propast. Usput, osim klasičnog iritantnog promovisanja dotičnog postoji dublja priča, malo pokazivanja zuba, kao neka deca i onda tata Amer smiri nevaljalog Albana da ne talasa.
U Raškoj?Mislite Sandžaku?