Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce uskoro veci skandal jer Hrvatska radi na podizanju optuznice protiv Vucica za ratne zlocine u Hrvatskoj 😂 zna Vucic zato je htio zadnji put posjetit Jasenovac.
Srpski genocidni divljaci ne smiju falsifikovati historiju!
Pazi ovo BRUTALNO KRSENJE SLOBODE KRETANJA... pa nije ti HR srbija da se ti seces po hrvatskoj kako zelis i gdje zelis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitni ste ko semafor u GTA. Niko vas se više nit boji nit nešto posebno respektuje. Naviknite se, vrijeme srpske dominacije je prošlo.
@niko se nikada nije ni plasio ovih pacijenata. Jedino gdje su mud* pokazivali bili su nenaoruzani civili na kojima su svoje komplekse prosipali. Tamo gdje je samo jedan metak ispaljen prema njihovim polozajima tu su i ostali zakopani. Nacija kukavica i laznih heroja.
Katolicki Srbi na haparatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel pošao Škodom ili sa punim obezbjeđenjem? Šta bi bilo da se skupilo 10000 Hrvata i napalo ga? Koga bi onda krivili? Pa naravno , državu domaćina.
Otkad ste vi u modernoj historiji indijanci
Dokazani *etnik, da ide na u*stašku zemlju. Neće da moRe.
Ova se samo ibreti
LadyBoooy😊
Teško nama Bosnjacima sa ovakvim komšijama. ... STOP palestenizaciji BiH
neće vas nikoo
Pa kad Srbija osudi ruske zločine u Ukrajini valjda može onda njihov predsjednik u Hrvatsku ili BiH.
Ma dečko hajde ohladi
Znači Vučić je htio raditi sve ono šta su on i Zoka, ali i njihovi prethodnici sa izuzetkom Mesića, radili u BiH redovno. Hvala na pojašnjenju!
Kakava privatna posjeta i polaganje vijenca na te silne zrtve od proustaskog rezima?! Znate li vi koliko tu ima neprotokolarnosti od jednog predsjednika jedne evropske drzave. Sjedi jado jedan i malo iscitaj kakvu knjigu kako se ponasati kao doplomata i predsjednik u Evropi jedne od drzava i to jedne veoma male srzave koja zavisi i od Evrope i od dobrog komsijskog odnosa. Tako…necete daleko dogurati.
Možda, u istoriji Srbije al ostalih ne.
Možda, u istoriji Srbije al ostalih ne.
Vučić je idiot koji sve zakuhava i trudi se da svi budu krivi osim njega.
Cim ti komentarises kao premijer, putovanje nije bilo privatnog karaktera