Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije komplikovana nego ne možete vise i sa rusima i sa zapadom i morate odlučiti
Brnabic, da bi ste imali dublji glas pijte hladan sarajevski kiseljak.
Ne moze se dupetom na dvije stolice sjediti. EU trenutno nudi dosta vise od Rusije, pa neka Vucko pametno odluci.
Ako ne odluci za EU, vrlodobro zna da idu sankcije.
Niko tebi nista ne uzima sinko, tebi ako je bolje u Srbiji ili u BiH ne moras da ides u Evropu. Nece niko doci iz Njemacke po tebe, ne brini. Prica da uzimaju kadar je cista glupost, ne tjera te Scholz tamo nego onaj sto ti daje 5 joja svaki mjesec a on zivi ko Seik.
ovi bi da se jebu a da im neuđe. pa izjasniti se već jednom nema više sjedenja na 2 stolice. dosta je više srpskih lazi i obmana
Rece Brnabic i hladno se pocesa po jajima
Primi ga brnaba, boli te k 😂😂😂
Boli te bolan ku,, c. Zabi my!
Sad odjednom komplicirano kada je u pitanju ili...li. Ili Lavrov ili Šolc?
Boli tebe činjenica da Zaharova neće doći, ko sad tebi bitan Lavrov, ma nemoj
ma nije komplikovano samo mu kazete ne DOLZI
Ništa nije komplicirano svi mi znamo da se za ruse
Naleti 25.juna u Sarajevo...bice neke tvoje raje...
EU ne vidi problem oko toga. EU će to trpiti dok je francuza i koji gledaju rusima kroz prste. Vi trebate da radite svoj posao i da slušate sa koje strane će vas klepiti jer vam rade o glavi. Vi, srpsko-hrvatski botovi, mrš u tripm!
Ne znam šta treba da se desi da vam zapad nametne sankcije.
Neka ga lansira Putin raketom u Beograd, da ne mora prolazit kroz vazdusni prostor NATO.
Vrlo glupo je osporavati jednoj državi da prima u goste koga hoće razgovarati i pregovarati možda se može doprinijeti da se šta promijeniti u ovoj svjetskoj krizi, svi su se nešto digli i pametuju da kojim slučajem Lavrov ide u Francusku Njemačku ili Tursku ne bi se takve priče pričale nego bi se još i podržao razgovor ili možda griješim.
Svaki dan citav dan velicate Rusiju I ponizavate Ukrajinu.Otvoreno navijate za okupaciju citave Ukrajine.I sada kada vam brat dolazi u posjetu ,usrali ste se. I vjerujte zbog ovoga kao da ste sebi zabili 5 autogolova. Ode I RS I CG I KOSOVO zauvijek. Koji moroni.
Da li je ova žensko ili muško?Pitam za prijatelja.