Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji u Srbiji .. predsednik Vucic je blagoslovio sletanje prve Srpske posade na Sunce... Srbi pobedili Engleze 7-0 ...Srbi se voze prvim letecim taxiem zahvaljujuci predsedniku Vucicu ...Vucic je pobedio UN ..u Vinci nadjeni prvi ostatci Srpske civilizacije starije od Egypta i Mezopotamije pet milijardi godina
Warzone, sve sto si nabrojao, ne bas bukvalno isto, tako narmislja i Nole. Gledam video gdje tvrdi da su najstariji narod na Balkanu. Nisu oni nikako dobro!
Te su prvi izmislili srpski kisobran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je mafija!
@dok je god zvicer vodja Vucko nmz biti to njemu smeta
Ozbiljno pitanje za Klix: imate li to novog vlasnika?
**upa*a! 20000
Zapretila mu konkurencija ...
Vucic i Dodik, to su para dva, kad se budu....... , gledat cu ih ja (Ana)
Covjek koji godinama maltretira vlastiti narod i trpa srbiju jos dublje u srednji vijek sa kim jon unom....
Nestalo parizera.
Kad brat brani brata laova
On je najvei remelitaki faktor na balkanu
Nema te televizije i drzave u sredenoj europi gdje malo pa malo nelo politicar gostoje za kao fol neki interview. Pogotovo tvkuce kao sto su happy i pink, to u europi nema. Dokle ce ovak narod bit glup ??
On je jedina prepreka srbije u bilo kakvo bolje sutra
Vidim da prolongirano druenje s Vuiem pomae na primanju istotalasnih razmiljanja i ispoljavanju istih u eter
Klix kada onemoguciste slova s kvakicom u komentarima ?
Sad vidim da se to desava pa mi komentar osakaen... Mora da je taj novi AI hahaha
on moze biti samo konkurencija mafiji a nikako brana
ako do toga doe, obzirom da je on jedini branio sve aspekte opstanka serije, onda emo ga samo proglasiti svecem zatitnikom serije. nikakav problem, on postoji da brani serbiju
Po koji put