Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji iole misle svojom glavom i bar malo vide širu geopolitičku sliku današnjice, jasno im je da ovakve organizacije i ovakvi ljudi žele nestanak svih naroda sa ovih prostora. Žalosno je da neki domaći misle da ovakvi rade za njihov narod. Spas je samo u dogovoru Balkanaca. Taj dogovor, ovi psi rata svakodnevno opstrujišu i guraju jedne na druge. U zamotuljku zapadne "demokratije" leži naša bijeda i mržnja.
Bugajski je najobicnija sizofreno srbofobna crkotina. Stalno on nesto komentarise Srbiju i baljezga gluposti a sad mu smeta i naoruzavanje. Imace tek sta da komentarise jer ce naoruzavanje da se nastavi ubrzanim tempom...u Martu stize toliko toga da ce ovaj buljavi grob da bude na aparatima a ni srpskim neprijateljima nece da bude lako. Pizdrav svima, vidimo se u Martu na prezentaciji
Ако не дирате Србе нема потребе. Чим се бринете значи да планирате нешто да чачкате па добијте по лабрњи
Ako ne diraju Srbe ne trebaju.
Srbija je tigar od papira, u slučaju sukoba ne bi ni pašaluk ostao ali nek oni o tome brinu, sve im je Tarabić objasnio!😎
Sve neki stručnjaci
"Sjedinjene Američke Države konačno spremne da ulože dovoljno političkog kapitala za stabilizaciju BiH na duge staze" Koji je ovo vic. Prvo treba da prestanu da rade na destabilizaciji.
Ne valja se sekirat brudi
Ovo je plaćenik Sda.Ima li neko ko to ne zna?
Ne puca puska, puca srce! Misevi su oni za borbu, dzaba im oruzje.
djaba ti srce kad se nemas cime braniti...tako ja bilo i u zadnjem ratu...jedni imaju srce, drugi topove...dok se ovi sa srcem pribrali, organizirali, malo naoruzali,ovi bez srca im topovima pobise i njih familije...kad su se malo bolje naoruzali, vec bi kasno, a stranci prekinise rat...oruzije ponekad zna i sprijeciti neki rat
Dokaz da su miševi je to što su ustali protiv 19 najjačih država na svjetu. Mrš goljo bez časti, istorije i obraza.
https://www.youtube.com/watch?v=jkkcqel5VZA opaaaa
Kad nisu mogli 92 sa kompletnim naoružanjem onda sad ne mogu kad bi im i rusija poslala svi naouružanje. Srbi su kukavice u ratu. Junaci su samo kad su pijani i nad golorukim civilima.
pao djukanovic na jos dosta gradova danas slavi Srpska strana
I COMEN 100.000 HUNGARY TO RS Brothers Hungary Republic Serpska
REPUBLIC OF SERPSKA RUSSIA HUNGARY POLAND SERBIA
Sta je silnog naoruzanja imala JNA pa badava. Nije sustina u oruzju, treba imati srce a onog kojeg napadas tesko je pobijediti jer on nema kud.