Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj što savjetuje pijanog Sejdu!
Valja vam jos godinama gledati Sejdu ljiljana naseg zlatnog.
Pokojni Đinđić je mogao spasti Srbiju. Sa Šešeljevim malim će samo brojati poraze.
Rijetko realan lik u Srbiji.. ali nije on za srpsko primitivno društvo, on je više za dansko, norveško, švedsko..
ovo narkomansko gofno je samo faktor ovom klixu jos uvijek.
Reče sve osim toga šta sadrži njemačko francuski prijedlog
Kosovo je srce srbije, bre.
Za pocetak, moralna vertikalo plati, ne kradi struju... Ne igraj tenis po ljudskim glavam...
Trivićka: "Treba uvijek imati na umu da Dodika nije htio narod, već dio međunarodne zajednice koja mu je zažmirila na brutalnu krađu i naredila CIK-u da se on uz sve dokaze o neregularnosti izbora proglasi predsjednikom. CIK do danas nije objavio izvještaj Glavnog centra za brojanje i "nepoznato" je na osnovu čega je proglasio rezultate?!"
Cedo, bitno je da se Kosvo odvalilo..i da Entitet nastao na zlocinu Genocidu nece imati nikad to pravo..Niti priliku..mora postivati suverenu nedjeljivu medjunarodno priznatu RBIH.
Ciganska Posla Srbskih Jovanovica....Prodo bi mater za gram koke glede prilike divi ga oci mu firaunske ispale