Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cengic u Podgorici...a zena mu u...Upravi za inspekcije FBIH.
Jbga drug čovjek mlad skonto u čemu je trink :)
Po nekima, kao što je Čengić, u BiH svi mogu imati iticaj, samo Rusija ne. Zašto ne kaže "ne trebaju nam bilo kakvi uticaji sa strane, pa ni ruski". Inače, na panemu su učešće uzeli sve sami zapadnjački plaćenici, u prevodu : ŠPIJUNI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Crna Gora je Clanica NATO-A neznam cemu tolika Panika?
Jaoo pa on fax zavrsio na parkingu u banja luci Ne mogu citat sta on kaze stvarno Mnogo je
POsioPU ga Crnij Gori Cengicu imas pekisne u Srajevu pa bali tamo.
U BiH ni škole ne rade kako treba. Valjda se piše "U BiH i CrnOJ GorI". Jadna nepismena novinarčad.
Najveci ljigavac u sdp-u
Ćengiććć, ćuj njega i ćući.... Imamo njega i njegove i još ćuććavće u centru grada
Lopovčina.
Ne vjeruj im ni kad darove nose.Al uskoro se oni opet raspadaju lao sssr.
Ama pofatali su oni rujane ko zeceve prije par godina za Drzavni udar.Suplje je to ko potonula moskva.Kakvi bolan rujani.Eno pola ih azile trazi u razvijenim zemljama a zauzvrat pjevaju i odaju sta su .radili.Hahahaba
Da ste sačekali još koji dan pridružio bi se i Vučić. Kako javlja Kurir, tek su mu izvadili nož iz leđa koji mu je zabio Putin, još se oporavlja.
žao mi je što nema niko iz Srbije
I Crnogorci su bili agresori be treba zaboraviti sta su uradili od Dubrovnika a i po Hercegovini su harali. Danas srecom su nasi saveznici.
Tako je braco crnogorci .