Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam besplatni javni prijevoz a ne tenzije
u Zagrebu je i tramvajska karta 0,5 euro - 50 centi!!!!!
ali ovo nije za zimskog perioda..treba kao u sloveniji mini buseve na el pogon i da isu stalno i besplatno..tako treba i sarajevo, zenica i tuzla da uvedu kako bi se smanjilo zagadjenje
Ovo će biti zloupotrijebljeno od bezobraznih građana. Trebaju imati redovne rute kao tranvaj i zdravo. Dozvoljen ulaz samo invalidima i penzionerima.
Cuj javni, ima soferi da prevoze familiju i jarane i nikome da polazu racune.
Nama treba normalan gradski prijevoz, treba da se zabrani promet žutom trakom, da nema blokiranja javnog prijevoza svako 2h i riješeno!
Treba zatvoriti saobraćaj Viječnica-Marin dvor, samo taksi i gradski saobraćaj. Uvesti besplatan tramvaj koji bi tu kružio, nešto simpatično kao tramvaj u Lisabonu. Parkinge napraviti oko Marin dvora a dalje pješke ili tim tramvajem.
Treba naći jače verzije ovoga za brda i staviti ih zajedno sa mknibusevima da ne budu gužve
Samo BMW od 400 konja kakvi ringispili i fuliri to je za anemicne.
Mislim da ne treba raditi na poziv nego lružiti istom rutom i da se zna u kojem intervalu prolazi kojim mjestom. Čim je na poziv kod nas je zloupotreba
Ovo mjesto Rimčevog robotaksija?