Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj provjerava se da li je smrt naslilna, jok nije, sam je sebi svezao ruke...
Ubiti covjeka zbog 15.000€… Pa to nigdje nema
Nažalost, to je prosječna cijena jednog narucenog ubistva. Sad vidi koliko vrijedimo.
@admiral1234 Gore od ovog čina mi je kad pročitam da su uhvatili ubicu i saučesnike,pa onda pritvor,suđenje,daj mu tri obroka dnevno,obezbjedi mu doktora, umjesto da ga javno strijeljaju ili objese.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u srbiji jos devedesetih koliko je znam je ukinuto da postari raznose penzije bas zbog ovakvih potencijalnih slucajeva.mozda prave izuzetke u nekim slucajevima.penzioneri podizu penzije u posti i po bankama.suludo je da se danas bilo gde u evropi postar sa biciklom voza ili seta sa 15000,e20000e.letele su glave i za mnogo manje pare
Uplacujte penziije i koje kakve pomoci preko banke na racune,zastite postare i penzionere makar toliko mozda nekom i spasite zivot!
Ccc ubije te za 15:000 hiljada eura
A zasto se penzije ne uplacuju putem bankovnog transfera kao svugdje u normalnom svijetu?
A mislili su da je pobjegao s lovom
Jadni čovjek, zbilja neka teška vremena.
ko sad moze teoretisati treba li ili ne smrtna kazna za počinioca?
Život vrijedan 15k
Ubiti čovjeka zbog bilo koje količine novca je stvarno kretenizam. Takve stvari ni najkrvoločnije životinje ne rade.
Ode mlad zivot za 15000 eura. I ako uhvate počinioce. Samo smrtna kazna.
Pa sta bi trebo ubit te za 100k eura? I ovo je puno za nekoga
Ako pogledate prezime vidjećete da postoji mogućnost da motiv vjerojatno nije novac. Novac je usput. Ne znam kako se ni Srbija ni cg ne mogu obračunati do kraja s ovim klanovima.
Ako pogledate prezime vidjećete da postoji mogućnost da motiv vjerojatno nije novac. Novac je usput. Ne znam kako se ni Srbija ni cg ne mogu obračunati do kraja s ovim klanovima.
Tuga.
...doslo je vrijeme kad imas 10 maraka da ih stavis u cipelu. ..i opet nisi siguran
"što ukazuje na mogućnost da je smrt nastala nasilno..." Meni nekako logičnije da je ukrao novac, sam sebi vezao ruke i utopio se kako bi prevario policiju da pomisle da ga je neko ubio...