Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na plažama trebaju postojati pravila ponašanja i odijevanja. Ako postoji pravilo da se ne možeš kupati gol ili s druge strane da se ne možeš kupati odjeven odnosno možeš samo u kupaćem kostimu onda se ne možeš pozivati na vjersko uvjerenje. Treba poštivati vjerska uvjerenja ali treba poštivati i pravila kuće. Ako su potpuno oprečna onaj koji je gost se treba prilagoditi ili ne treba tu biti
burkini JESTE kupaci kostim.
I kupaće gaćice za žene su kupaći kostim pa rijetko gdje možeš kupati bez gornjeg dijela. Ja ne znam konkretnu situaciju ali samo kažem domaćin određuje pravila i ako on odredi da ne možeš gol, bez gornjeg dijela bikinija ili u burkiniju onda se prilagodi ili traži drugo mjesto za kupanje. Ne znam u čemu je ovdje problem. Ne možeš doći u tuđu kuću i određivati pravila ponašanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek je potpuno u pravu! Ako se gospođa zamotala onda šta će u bazenu takva. Uostalom, šta će takva uipće na moru?! Glume ekstremne vjernike a ovamo bi u bazen sa gologuzanima!
Površina tijela koja je pokrivena burkinijem je identična površini tijela koja je pokrivena ronilačkim odijelom ili odijelom za surfanje. Da li je zabranjeno kupačima u ovim odijelima da dolaze na plaže?
Ovo je Milov DPS-ovac :)))
Sta se ložite svaki dan,čovjek stavio tablu sa obavještenjem da je na bazenu zabranjeno kupanje u odjeci,drugo probao da objasni riječima normalno da se drugi gosti bune i ne zele da im se bilo ko kupa u bazenu obučen sa njima,trece kad je vidio da ne pomaze ni to a da gospodja ide na priču da joj ne dozvoljava jer je muslimqnka on je preduhitrio i u revoltu joj potvrdio odgovor koji ona zeli da čuje..isto bi prosao bilo koje vjeroispovjesti da zeli obučen u bazen!
Tito dragi...okreces li se u grobu. Niti vecih vjernika, niti gluphljeg naroda...sirom balkana. Koga bi prije na goli otok....Dragana ili djevojku u burkiniju....ili sa noge na nogu oboje.
hebo li te tito u usta i smrdoslavija
Idi u maroko pa tamo plivaj
Marokoooooo a ono Kardeljevo…
hajmo svi po jednu mu recenziju opalit onako kako zaslužuju Rocky beach crna gora
Nit poznajem a nit ga branim onda i Tuzla ne voli bosnjake a isto se ne moze kod njih kupati u burkiniju....samo kazem
Sta se ovaj matori, primitivni govHnar vadi sada, sve se fino cuje, u normalnoj zemlji bi bio pritvoren.
Da postuje svaku vjeru ne bi ih tjerao rijevima da mrzi muslimane. Svaki pokusaj pravdanja je suvisan. On je svoje rekao, nema tu opravdanja.
Sta fali Neumu ??????????
Neum, Albanija, Turska, Egipat, Maroko, ... Zar nam treba Hrvatska i Crna Gora za nekoliko dana ljetovanja ? Ko nema za Tursku, Egipat ili Maroko, ima za Albaniju ili Neum. Jeftinije u Neumu u hotelu polupansion nego apartman i vlastita ishrana u Hrvatskoj, a pravi odmor, nema kuhanja, zauzimanja mjesta na plaži, kupovine hljeba i mlijeka rano ujutro, i niko ti se ne ruga da jedeš argetu i paradajz na plaži, a jedva čekaju da dođeš da im platiš smještaj.
Satro imam prijatelje muslimane sad hahahah
A ko se to jos kupa u odeći?Ako čovek ne da na bazen u burkiniju to je njegovo pravo.Ako pise upozorenje zasto ga ti svesno ignorises?Samo stvaras problem bezveze.Vidi se da je snimak isečen.Zasto nije pusten od pocetka do kraja?Sad je postala moda kupati se u tom burkiniju,a okolo sve gole s..e i g....e.E to je bas po veri u redu.
Sta je ba krmak jedan
Na snimku je jasno rekao rekao zato što mrzim Muslimane! Objaviti ime hotela i bojkot! Mani tužbi i prepucavanja!